Ennyit keresnének a Szex és New York karakterei a való életben

Most akkor…hogy is van ez?

Ennyit keresnének a Szex és New York karakterei a való életben

A Szex és New York nők milliói számára marad örök favorit, hiszen a sori nem csak a stílusos New York-i nők életébe adott egy kis bepillantást, de a sorozatok történetében először szóltak a történetek olyan harmincas csajokról, akik még a közelében sincsenek a házasságnak, mégis kifejezetten élvezik a szingli életet.

De ha belegondolunk, jó pár kérdés felmerülhet bennünk a show-val kapcsolatban. Már tuti neked is eszedbe jutott, hogy Carrie vajon hogyan élhetett New York egyik legjobb környékén és hogy felvásárolt annyi dizájner cuccot úgy, hogy közben csak néha írt 1-1 cikket egy magazinnak (rendes munkaideje azért nem nagyon volt)? Emlékszel arra a részre a 6. évadból, amikor Carrie egy babaváró bulin elveszíti a 145 ezer forintos Manolo Blahnik cipőjét, és végig morális problémát csinál a dologból, nem pedig pénzügyit?

via GIPHY

A találgatásoknak viszont végre vége, ugyanis a ThinkMoney nevű oldal kiszámolta, hogy pontosan mennyit keresett Carrie, Miranda, Charlotte és Samantha, amiből a fényűző életüket finanszírozták a sori 6 évada alatt.

Kezdjük Carrie-vel, aki az oldal számításai szerint 22 millió forintnak megfelelő összeget zsebelt be évente újsgáíróként, ami elsőre talán nagyon korrekt számnak tűnhet, de ha belegondolunk, hogy az ikonikus Dior újságpapír-hatású rucija majdnem 460 ezer forintba került akkoriban, nem is beszélve a végtelen mennyiségű dizájner cipőről, amikből sokszor egyszerre többet is vett (!!!), akkor erősen elgondolkozunk, hogy ebből a fizuból vajon ezt hogyan tudta megoldani…?!

A csapat legjobban kereső csaja egyértelműen Miranda lett, aki ügyvédként 36 milliót keresett évi szinten (oké, ez azért már nagyon szép összeg!), mégis ő volt az, akit talán a legkevésbé hozott lázba a divat és a féktelen költések.

Samantha évente 23 millió forintért dolgozott, mint PR szakértő, Charlotte pedig a 4. helyen végzett a maga 16 millió éves bevételével, mint galériavezető.

A csajok persze mind nagyon szuper összegeket vittek haza, az viszont még mindig nem tiszta, hogy az extrém fancy életmódjukat hogyan tudták finanszírozni…

via GIPHY

Még több

Programajánló