5 kérdés, ami nem hagy minket nyugodni a Lupin lezárásával kapcsolatban

Az tuti, hogy nem fogunk aludni a folytatásig!

5 kérdés, ami nem hagy minket nyugodni a Lupin lezárásával kapcsolatban

A Lupin rekord gyorsasággal söpört végig a világon, amivel bebizonyította, hogy egy francia show is simán ott lehet a legjobbak között. Az úri betörő sztorija szó szerint beszippantotta a sorozat-függőket (minket egyértelműen!), ha pedig ez rólad is elmondható, akkor szinte biztos, hogy teljesen kiakadtál a sorozat legutóbbi része miatt.

Ráadásul sokaknak úgy tűnhetett, hogy az 5. (brutál izgalmas) rész volt az évadzáró, de aztán szerencsére kiderült, hogy még 2021-ben megkapjuk a maradék 5 részt (huhh)! Persze attól, mert két részre bontották az első évadot, még ugyanúgy várnunk kell (reméljük NAGYON keveset) a folytatásra, ez pedig extra nagy kihívás azok után, ami az utolsó epizódban történt. Ha nem emlékszel, mi is volt pontosan, akkor most picit felfrissítjük a memóriádat:

(SPOILER!)

  • Miután úgy tűnt, hogy Assane cseles módon megmenekült Pellegrini verőemberétől, végre elkezdtünk megnyugodni.
  • Assane és volt felesége cukin sétálgatnak a tengerparton, miközben a kisfiuk picit előreszalad.
  • A semmiből előtűnik Pellegrini verőembere és elrabolja Assane kisfiát.
  • Assane pánikolva keresi a kis Raoult, közben viszont teljesen véletlenül belefut abba a nyomozóba, aki az egész évad alatt forró nyomon járt vele kapcsolatban.

Profimedia – Red Dot

Ezek után jogosan kattog bennünk pár kérdés, amire nagyon sürgősen válaszokat akarunk kapni:

Mi fog történni Assan kisfiával?

Reméljük semmi rossz, de azt azért sejtjük, hogy a verőember nem állatkertbe ráncigálta el. Egyes teóriák szerint a kisfiút a nyilvánosság elé fogják vinni, hogy leleplezzék Assane valódi kilétét…

Assane szövetkezni fog a nyomozóval?

Mivel Youssef nyomozót levették az ügyről (annak ellenére, hogy csak ő járt közel a megoldáshoz!!!), ezért előfordulhat, hogy a végén még egy csapatot alkotnak majd Assane-nal, hogy leleplezzék Pellegrinit? Mi nagyon imádnánk, ha így lenne!

Pellegrini megkapja végre a méltó büntetését?

Az már egyértelműen kiderült, hogy az igazi rosszfiú a sztoriban Pellegrini, valahogy viszont eddig mindent megúszott. Reméljük, hogy csak idáig tartott a szerencséje, mert a szereplők közül ő az, aki a legkevésbé érdemel happy endet!

Kinek az oldalán áll Juliette?

Nem igazán tiszta, hogy Pellegrini lánya, Juliette kinek az oldalán áll igazából, hiszen a visszaemlékezésekből kiderült, hogy elég rendesen bele volt zúgva Assane-ba… Hát…az új részekből majd kiderül!

Milyen őrültséget fog csinálni legközelebb Assane?

Ha Assane az apukája becsületéért képes volt kirabolni a Louvre-t, akkor már előre félünk (és titkon VÁRJUK), hogy mit fog csinálni most, hogy az egyetlen fiát elrabolták…

Összességében egy dologban megegyezhetünk; az évad utolsó 5 része garantáltan ütős és izgalmakkal teli lesz! Szóval kedves Netflix, kérjük szépen a folytatást…mondjuk MOST!

Még több

Programajánló