Hatalmas rekordot döntött a Bridgerton, ezzel történelmet írt

Minden idők legarcpirítóbb sorozata brutális nézettséget húzott be a Netflix statisztikái szerint.

Hatalmas rekordot döntött a Bridgerton, ezzel történelmet írt

December 25-én debütált, és még mindig úgy foglalkoztatja a netezőket, mintha tegnap startolt volna a Netflix saját gyártású sorozata, a Bridgerton. A György-korabeli, de erősen modernizált, éppen ezért vizuálisan és történetmesélés terén is nagyon erős sorozat azonnal befutó lett a nézőknél, a streaming platform legújabb statisztikái szerint minden országban a top 10-be került (Japán kivételével), 83 országban pedig az első helyet is megcsípte. 

És hogy hol áll a nézettség 28 nappal a bemutató után? Kapaszkodj, de 82 millió háztartásban voltak kíváncsiak, hova vezet Simon Basset és Daphne Bridgerton se veled, se nélküled, de annál szenvedélyesebb románca, ezzel pedig új rekordot állított be a saját gyártású sorozat.

A Netflix mindig is híres volt arról, hogy nem spórol, ha minőségről van szó, és a Bridgerton a maga 7500 ruhájával erre szintén nagyon jó példa. Nemrég pedig az is kiderült – végre hivatalosan –, hogy egészen biztosan érkezik a jövőben a folytatás, amit a regényfolyam mintájára terveznek feldolgozni.

PS: Reméljük, Kim Kardashiant is meggyőzik majd ezek az adatok, aki nagy komótosan bekérdezett a Twitteren, érdemes-e belevágni a sorozatba. Kim, ha nem győzött meg ez a 82 milliós nézettség, vagy Lady Whistledown szemöldökráncolása, mi erősen bólogatunk!

Még több

Programajánló