Most akkor kamu a Bling Empire vagy sem?

Egyre több rajongó van meggyőződve az első opcióról.

Most akkor kamu a Bling Empire vagy sem?

Ha a Netflix számodra is pont olyan nélkülözhetetlen, mint a napi kávé, akkor kizárt, hogy nem futottál bele a streaming platformon futó 2021-es reality műsorba, a Bling Empire-be, amiben kiderül, kőgazdag ázsiaiak tényleg léteznek, a családjuk plázákban és fegyverekben utazik, a gazdaság pedig egyet jelent számukra a boldogsággal és a barátsággal. Nagyon szórakoztató, nagyon elborult, DE…

A too much kategóriába tartozó, kifejezetten ripacs szereplőgárdával operáló valóságshow az első pillanattól felvet néhány kérdést: most őszintén, mennyi ebből a tényleges valóság, és mi az, ami forgatókönyv alapján történik?

A fanok spekulációja Kevin Kreiderhez, a show egyik színész-modelléhez is eljutott, aki így reagált a feltételezésre, miszerint a műsor kamu lenne: „Számomra 100%-ig valódi. Tudom, min mentem keresztül, és az valóságos volt. Még a producerekkel is beszéltem, és megkérdeztem, hogy ez gyakran előfordul? Erre azt válaszolták, hogy imádkoznak az ilyen dolgokért, mert aranyat ér. Ez igazi.” – utalt ezzel a műsorban feltűnt Kelly és Andrew kapcsolatára, Anna és Christine versengésére, vagy arra, hogy ő maga tényleg keresi az igazi szüleit, miután nevelőszülők gyermekeként nőtt fel.

A rajongókat egyébként egy bizonyos jelenet bizonytalanított el nagyon: a kérdéses epizódban Anna bulit tart, Kim Lee és Guy Tang pedig találnak egy szexjátékszert a házban, amit – felnőtt emberek módjára – kidobnak az ablakon, ami így a szabadtéri parti kellős közepén landol. Nyilván garantált a káosz és a dráma, viszont a fanok szerint nem tűnik túl logikusnak, hogy az operatőrök ilyen jól megkomponáltam rögzítették ezt az egyébként váratlan eseményt. Jeff Jenkins ügyvezető producer az Oprah Magazine-ben adott interjújában kerek perec kijelentette, hogy a fordulat igazi volt, a rajongókat viszont a fenti okból kifolyólag nem győzte meg a dolog.

Mindenesetre nem a Bling EMpire lenne az első – és nem is az utolsó reality –, amit producerek instruálnak, szóval, ha most vágnál bele a műsorba, ez a tényező véletlenül se vegye el a kedved – a Bling Empire egy olyan furcsa valóságot mutat neked, ami annak ellenére is szórakoztató, hogy egy percig sem tudod komolyan venni.

Még több

Programajánló