A Bridgerton már a sorozat elején elárulta a legnagyobb titkát, de csak kevesen vették észre

Masszív spoilerek következnek, de bízunk benne, hogy már nincs olyan ember a bolygón, aki ne látta volna a produkciót.

A Bridgerton már a sorozat elején elárulta a legnagyobb titkát, de csak kevesen vették észre

Úgy vadászod a sorozatokan az Easter Eggeket, mint a leárazott szvettereket? Na és azt kiszúrtad a Netflix rekordot döntő produkciójában, a Bridgertontban, hogy Nicola Coughlan, aki Penelope Featheringtont alakította, már az első jelenetében elárulta, hogy valójában ő a narrátor, Lady Whistledown? Tudod, az a bizonyos tehetős hölgy, aki a társasági élet minden egyes említésre méltó történését megszellőzteti, mint valami regency gossip girl.

A színésznő a Twitteren kérdezett rá tegnap a dologra a rajongói között, és annyi segítséget adott, hogy a gigantikus Easter Egget rögtön az első jelenetében ejtette el. Csak úgy özönlöttek a tippek, viszont mindössze néhány volt közülük, ami helyes is volt. „A toll?” – kérdezte az egyik kommentelő, mire Nicola egy „Ding Ding Ding!!” jelzéssel helyeselt. „Az első jelenetem forgatásakor egy tollat választottam, ami nagyon hasonlított egy pennára”. – magyarázta a színésznő. És mi jelképezte Lady Whistledownt már a legelső pillanatról? Igen, egy toll…

Ne hibáztasd magad, ha nem vetted észre, mi is sokkal jobb dologgal voltunk elfoglalva (és ez történetesen Regé-Jean Page volt), mint hogy már az első néhány percben megfejtsük a sorozat legnagyobb rejtélyét.

Még több

Programajánló