5 pillanat, aminél nem volt kínosabb a Golden Globe-on

Készülj fel a szekunder szégyenre!

5 pillanat, aminél nem volt kínosabb a Golden Globe-on

Két hónap csúszással és virtuálisan ugyan, de magyar idő szerint ma hajnalban végre megrendezték a 78. Golden Globe díjátadót. A díjazottakról és történelmi momenumokról korábban már írtunk,  de nem mehetünk el szó nélkül a gála kevésbé glamúros pillanatai mellett sem. Lássuk mik voltak ezek!

A gála első nyertese Daniel Kaluuya volt, aki a Judas and the Black Messiah című filmért nyerte el a Legjobb férfi mellékszereplő díját – és akinek a köszönő beszédéből egy technikai baki miatt a nézők egy kukkot sem hallottak. A nem túl szerencsés kezdést a show producerei viszonylag gyorsan orvosolni tudták, és Daniel másodszor is lehetőséget – és ezúttal hangot is – kapott, hogy megköszönje a díjat.

Catherine O’Hara a Schitt’s Creek című sorozatért nyerte meg a Legjobb női főszereplő díját, a köszönő beszéde pedig meglehetősen kínosra sikeredett. A színésznő férje azt gondolta, hogy jó poén lenne, ha Katherine beszéde közben a telefonjáról tapsvihart és zenét játszana le, mintha a színésznő személyesen vette volna át a díjat.  Nos, nem volt az. Az eredmény leginkább kellemetlen és zavaros lett.

Regina King még a gála előtt adott egy interjút, a beszélgetés alatt pedig a színésznő cuki kutyusa teljes nyugodalommal besétált a képbe. A helyzet akkor vált kicsit cikivé, amikor úgy tűnt, hogy a kutya premier plánban fogja elvégezni a dolgát. Szerencsére ez végül nem történt meg, de a nézőkre azért ráhozta a frászt.

Az este legnagyobb meglepetése kétségkívül Jason Sudeikis volt.  Már az sem volt éppen mindennapi, hogy Jason egy kapucnis melegítőben vette át a díját, a beszéde viszont még a megjelenésénél is bizarrabbra sikerült. A monológja zavaros és néha kicsit érthetetlen volt, talán nem is csoda, hogy jelenleg az egész net azt találgatja, hogy a színész vajon szívott-e valamit a közvetítés előtt. Persze az is benne van a pakliba, hogy a színész a magánéleti problémái miatt volt ennyire szétesett.  (Tudod, alig néhány hónapja, hogy Olivia Wilde otthagyta Jasont Harry Stylesért.)

Egy ilyen díjátadó hosszú, és vonatott tud lenni, nem csoda hát, hogy a sztárok sem tudnak minden pillanatban érdeklődve figyelni a műsorra… Viola Davisnek pedig egy ponton már kifejezetten elege lehetett az egészből, és ezt nem is próbálta meg titkolni.

Még több

Programajánló