Hoppá, többé nem a Bridgerton a legnépszerűbb sorozat!

Kitalálod, mi körözte le?

Hoppá, többé nem a Bridgerton a legnépszerűbb sorozat!

Bár a Bridgerton továbbra is a Netflix legnézettebb műsora, a sorozat streaminges egyeduralmát megdöntötték!

A Variety most összesítette a TVision jelentései alapján a januári nézőszámokat – ők nemcsak a Netflixet, hanem az összes létező streaming platformot nézik, a Disney+-tól az HBO Maxig –, amiből kiderült, hogy januárban már nem a Bridgertont nézték a legtöbben. Pedig azt gondolhatnád, hogy kedvenc kosztümös sorozatod annak ellenére, hogy karácsony másnapján debütált, azért mégis csak januárban vált igazán felkapottá – elég csak az elsöprően népszerű TikTok-kihívásokra gondolni. Ennek ellenére volt egy másik sori, aminek ebben a hónapban volt a premierje, és az átlagnál 81,3-szor többen voltak kíváncsiak rá!

Ha gyorsan átpörgeted a fejedben az év elején kijött sorik listáját, akkor nem is lesz olyan nehéz kitalálnod a trónbitorló kilétét. Bizony, a Marvel legeslegelső sorozatáról van szó, WandaVízióról van szó. És mivel tavaly egyetlen produkciót sem kaptunk a stúdiótól, nem csoda, ha mindenki ki volt éhezve a szuperhősökre. Főleg, hogy korábban nem volt még példa ilyen színvonalú marveles sorozatra – de persze ez tényleg csak az első a sorban, hamarosan érkezik még több tucat sori.

WandaVízió egyébként nem olyan sokkal körözte leBridgertont. Körülbelül 2 ezres különbség van köztük, hisz míg a Skarlát Boszorkány és Vízió kalandjait 8127-szer tekintették meg a statisztika szerint, addig a Netflix produkciójának esetében ez a szám 6808 volt.

via GIPHY

Még több

Programajánló