8 történetszál, amivel a sorozatok saját magukat szabotálták

Vigyázat, totális spoilerveszély!

8 történetszál, amivel a sorozatok saját magukat szabotálták

Vámpírnaplók

Az első pár évad szinte mindenki szerint szuper volt, aztán jött a negyedik, és kiakadt mindenki. Véget ért a szerelmi háromszög és jött a sok fura természetfeletti szál. Unalmas lett, mert végül már csak ugyanazt ismételgették újra és újra.

via GIPHY

Glee – Sztárok leszünk!

Az első 13 részt még fantasztikusan írták meg, jók voltak a zenék és a szereplők is. Később azonban a nagy népszerűség meghozta az extra nyomást, aminek hatására a készítők úgy érezték, nekik kell kiállni a kisebbségekért, valamint mindenáron bele kell pakolni a sorozatba az aktuális legnépszerűbb dalokat. Ettől az egész totál erőltetetté vált.

via GIPHY

Orange Is The New Black

Amikor elkezdődött, nagyon sokan azért szerették ezt a sorozatot, mert különlegesek voltak a szereplők, a helyszín, viccesek voltak a szituk és komoly a sztori. Később azonban a készítők nagyon rosszul újítottak, jöttek az egydimenziós börtönőrök és az unalmas szupergonosz börtönmaffiózók. A végére már csak „igazságtalanság-pornóként” emlegették a fanok.

via GIPHY

Odaát

Ezt a sorozatot nagyon sokan szerették, azonban azután, hogy a srácok legyőzték Lucifert, elképesztően rossz irányba mentek el az írók. Emlékszel, hogy Isten ellen küldték harcba őket? Full gáz…

via GIPHY

A szolgálólány meséje

Gileádban szinte bármiért felköthetnek a Falra, az első évadban tuti te is úgy érezted, ez alól June sem kivétel. Az évadok során azonban olyan helyzetekből keveredett ki, amiket mások egészen biztosan nem éltek volna túl. Mára egy kicsit unalmas az egész, hiszen June főszereplőként sérthetetlenné vált. És nem valószínű, hogy a hamarosan érkező 4. évadban bármi is változni fog.

via GIPHY

13 okom volt

A sorozat legtöbb rajongója szerint az első évadnál be kellett volna fejezni a sztorit. Nagyon béna volt, ahogy  a 2. évad átment egy kísértet históriába, aztán pedig nem túl jó krimibe. Neked bejött?

via GIPHY

Dexter

Egyes rajongók szerint a Dexter egyszerűen túl sok évadot kapott, a vége felé már nehéz volt elhinni, hogy a rendőrség annyira ostoba, hogy még mindig nem derült ki a számukra, ki ő valójában. Az i-re pedig akkor került fel a pont, amikor a mostohahúga beleszeretett… Tényleg szükség volt erre?!

via GIPHY

Trónok harca

A Trónok harca fináléja miatt azóta is áll a bál, most azt tették szóvá a fanok, mennyire gáz, hogy az összes karakter pár nap leforgása alatt ért oda a végső csata helyszínére, miközben korábban egész évadokon át meneteltek… Sokan szidják a forgatókönyvírókat, összecsapottnak, bénának tartják az utolsó részeket. Egy ennyire profi produkció hogy érhetett véget ennyire elsietve?! Ha már korábban is így álltak volna hozzá a GoT-hoz a készítők, tuti minden nézőt hamar elveszítettek volna.

via GIPHY

Még több

Programajánló