Ezek az újdonságok jönnek márciusban a Netflixre

Elképesztően erős lesz filmek terén ez a hónap!

Ezek az újdonságok jönnek márciusban a Netflixre

Végre itt a tavasz! És bár ennek normál esetben felhőtlenül tudunk örülni, most az energiáink egy részét leköti, hogy ebben a hónapban lesz mindenki legutálatosabb ismerőse, Covid első szülinapja. Tudjuk, hogy ez extra szorongással tölt el, de azért mégis van valami pozitív az idei márciusban is: a Netflixre érkező szuper új produkciók!

A mostani kínálat verhetetlen a filmek terén, szinte lehetetlen egyetlen, mindennél jobban várt címet választani. Szuperül hangzik a Boszorkánygyülekezet és az Életem nyara, de jön például Jennifer Garner új filmje is, az Igen nap, ami az azonos nevű köteten alapul. Ennek az elsősorban nevelési könyvnek a lényege, hogy a szülők egy évben egyetlen napon mindenre IS rábólintanak – kérjenek a gyerekeik BÁRMIT. A színésznő már régóta elkötelezett híve az igen napoknak, így nem csoda ha a főszerep vállalása mellett producerként is segítette a film létrejöttét.

De itt lesz még a #girlpower-hangulat csúcsra járatásának ígérkező Moxie, avagy a vagány csajok visszavágnak, ami amúgy szintén adaptáció, Jennifer Mathiau regényéből. A főszereplője, a 16 éves Vivian megelégelte az iskolájának szexista és mérgező légkörét ezért kiad egy újságot, ami lázadásra készteti a tanulókat. A film rendezője egyébként Amy Poehler, aki a műsorvezető társával és barátnőjével, Tina Feyjel együtt a hétfő hajnali Golden Globe-gálán (ahol idén szintén különösen érezni lehetett a #girlpowert) a tenyerére rajzolt szimbólumokkal Hollywoodnak is megmutatta a Moxie forradalmi üzenetét. Persze, hogy azonnal felkerül a listánkra!

A sorozatok is elég menőnek ígérkeznek, még ha folytatásokból most összesen csak három is – Paradise rendőrei  és Lájkolva második évad, illetve Formula 1 -Hajsza a túlélésért harmadik évad – érkezik, mert az újdonságok kárpótolnak az új szezonok csekély számáért. Úgy tűnik, a március a Netflixnél a könyvadaptációk hónapja lesz, mert az egyik legszuperebb új sori is egy regényen, egészen pontosan Aldous Huxley Szép új világ című művén alapszik. A másik, talán még izgalmasabbnak tűnő produkció pedig Sherlock Holmes örökségét viszi tovább: A Baker Street-i vagányokban „egy csapat különc természetfeletti bűntényekben nyomoz Dr. Watson és titokzatos partnere, Sherlock Holmes megbízásából”– olvasható a hivatalos leírásban.

A márciusban érkező produkciók teljes listáját itt tudod csekkolni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Netflix Magyarország (@netflixhu) által megosztott bejegyzés

Még több

Programajánló