Hamarosan esküvő lesz a Riverdale-ben?

Ráadásul ezzel még egy titokra is fény derülne!

Hamarosan esküvő lesz a Riverdale-ben?

Csak öt évad kellett hozzá, de úgy tűnik, végre elérkezett a Riverdale első nagy esküvője! A fanok legalábbis meg vannak győződve arról, hogy a következő részekben az egyik kedvenc párosod kimondja a boldogító igent. És mostantól vigyázz, mert ha nem vagy up to date a sorival, óriási a spoilerveszély!

A hatalmas, 7 éves időugrás nem volt kíméletes a sorozat romantikus kapcsolataival: konkrétan az egyetlen pár, akik a gimi után is együtt maradtak, az Kevin és Fangs, akiket csak közelebb hozott egymáshoz az egyetem. A fiúk most visszaköltöztek Riverdale-be, ahol Kevin a suli drámatanára lett, Fangs pedig végre újra találkozott a barátaival, Tonival és Sweet Pea-vel.

Bár az új epizódok még nem igazán foglalkoztak a srácokkal, a 8. részben ez megváltozik: „Kevin és Fangs fontos döntést hoznak a jövőjükkel kapcsolatban”– olvasható a szinopszisban.

És ha ez a fontos döntés valóban egy eljegyzés lesz, ahogy a rajongók azt sejtik, akkor az egyenes úton vezet a sori egy másik lényeges kérdéséhez: ki Toni gyermekének apja? A Cheryl Blossom exét alakító színésznő, Vanessa Morgan IRL terhességét ugyan beleírták a soriba, de azt nem tudni, a lány kitől lett várandós. A fanoknak viszont erre is van egy teóriája, ami összefügg Fangs és Kevin kapcsolatával is. Szerintük ugyanis Toni hordja ki a fiúk leendő közös kisbabáját. Nem kicsit lenne cuki fordulat!

via GIPHY

Még több

Programajánló