Nem hiszed el, ki kapott szerepet a Thor 4-ben!

A casting egyúttal a Thor: Love and Thunder egy jelenetét is leleplezi!

Nem hiszed el, ki kapott szerepet a Thor 4-ben!

Már egy ideje forgatják Thor következő részét, amiről Marvel produkció révén természetesen viszonylag keveset tudunk.

Az eddig ismert infók szerint az már biztos, hogy szerencsére ismét a zseniális Taika Waititi ül a rendezői székben, a színészek közül pedig gyakorlatilag minden kedvenced visszatér: a címszereplő, Chris Hemsworth, Tessa Thompson mint Valkűr és Natalie Portman, aki korábban csak Jane volt, Thor tudós szerelme, ezúttal viszont szuperereje is lesz! Azt még sajnos nem lehet tudni, hogy Tom Hiddlestont újra láthatod-e a Love and Thunderben Lokiként – ez nyilván a saját sorozatából fog kiderülni, ami elvileg idén májusban debütál majd a Disney+-on. Cserébe viszont egy extra menő szupergonosszal egészül ki a csapat, mégpedig Gorr the God Butcher személyében, Christian Bale alakításában.

A pontos történetet csak a szereplők ismeretében nehéz megállapítani, egy konkrét jelenettel viszont már biztos, hogy számolhatsz! Megvan a Thor: Ragnarök számtalan vicces momentuma közül az asgardi színház? Tudod, amikor az ál-Odin (=Loki) szórakoztatására a korábbi filmek sztorijait játszották el béna asgardi színészek. Akiket nem mellesleg a valóságban szupertehetséges Matt Damon (színész-Loki), Luke Hemsworth (színész-Thor) és Sam Neill (színész-Odin) formáltak meg.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Fotó: Profimedia – Red Dot

Na, Asgard legkiválóbb (khm) színháza elkészült a dráma folytatásában, amelyben ezúttal Hela is szerepet kap. És egyszerűen imádni fogod, ki fog parádézni az Odin lányát játszó ripacs színésznő szerepében: nem más, mint Hollywood egyik legviccesebb nője, Melissa McCarthy!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ő és a férje, Ben Falcone ugyanúgy imádták, amit Taika Waititi művelt a Thor-filmekkel. Így miután amúgy is Ausztráliában laknak tavaly óta – Melissa a Kilenc idegen című új sorozatát forgatja az országban –, küldtek egy jelentkezési videót még karácsonykor Taikának, amiben kifejtik, mennyire szeretnének szerepelni a Love and Thunderben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Melissa McCarthy (@melissamccarthy) által megosztott bejegyzés


És úgy látszik a rendezőnek és a Marvelnek is tetszett az ötlet, mert a forgatásról készült lesifotók alapján nemcsak Melissa, de Ben is kapott egy apróbb szerepet – hogy ő pontosan hogyan fog megjelenni a negyedik részben, az majd a film 2022. május 6-ára tervezett bemutatóján már tutira kiderül!

Még több

Programajánló