4 film, amiért megéri bekapcsolni a tévét ma este

Garantáljuk, hogy szuperül fogsz szórakozni!

4 film, amiért megéri bekapcsolni a tévét ma este

Az ördög Pradát visel (HBO, 20:00)

Ez az a film, amit egyszerűen nem lehet megunni! A sztorit már biztosan te is kívülről fújod: Andy Sachs, a frissen végzett főiskoláslány jelentkezik a világhírű Runway divatmagazinhoz, ám új főnökével a híres/hírhedt Miranda Priestly-vel eleinte nem jön ki túl jó… A film tele lesz mókás és persze megható helyzetekkel, a főszerepeket pedig Meryl Streep, Anne Hathaway és Emily Blunt játszák.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja (Film+, 20:25)

A Karib-tenger kalózai 5. részében Jack Sparrownak ezúttal a rettentő Salazar kapitánnyal kell felvennie harcot. Ahogy már megszokhattad, Johnny Depp továbbra is lubickol a kicsit idióta Sparrow szerepében, mellette pedig Javier Bardem is nagyot alakít főgonoszként. A film végig pörög, nincsenek üresjáratok, helyette viszont van egy rakás ütős poén – mindez pedig garantáltan feldobja majd a szombat estédet.

Hétmérföldes szerelem (Sony Max, 20:55)

Akkor sem kell aggódnod, ha vígjáték helyett ma egy igazi romantikus filmre vágynál! A Drew Barrymore és Justin Long főszereplésével készült Hétmérföldes szerelem biztosan azonnal le vesz majd a lábadról. Drew és Justin karakterei egy egyéjszakás kaland során gabalyodnak egymásba és bár eleinte egyikük sem tervez komolyan, végül aztán mégis belemennek egy távkapcsolatba. Hogy szerelmük kiállja-e a távolság és az idő próbáját? Szombat este kiderül.

Koszorúslányok (TV2, 22:25)

A sztori szerint a harmincas Annie-nek semmi sem jött össze az életben, se pénze se pasija. Amikor megtudja, hogy a legjobb barátnője, férjhez megy, természetesnek veszi, hogy ő lesz az esküvői tanúja. De kiderült, hogy van egy másik jelentkező is, a menyasszony új legjobb barinője, ezek után pedig hamar meg is indul a „harc” a lányok között… Ebben a szuper csajos vígjátékban olyan nagyágyúk szerepelnek, mint Kristen Wiig vagy éppen Melissa McCarthy, szóval már csak miattuk sem érdemes kihagynod!

Még több

Programajánló