Ezek lesznek este a legizgalmasabb filmek a tévében

Ez az este sem fog unalmasan telni!

Ezek lesznek este a legizgalmasabb filmek a tévében

Marvel Kapitány (RTL Klub, 20:00)

Van benne humor, és sci-fi is bőven, a szereplők között pedig olyan neveket találhatsz, mint Brie Larson, Samuel L. Jackson, Annette Bening vagy éppen Jude Law. Ha igazi badass csajos filmre vágysz, akkor Marvel Kapitány karakterét imádni fogod: egy kitartó, de szenvedélyes pilóta, akit senki nem tud megtörni és aki bármire képes a barátaiért. Ráadásul a film a ’90-es években játszódik, szóval a mozizás közben a retro életérzés is átjár majd egy kicsit.

Charlie angyalai (HBO 2, 21:20)

Az utóbbi években minden menő ’90-es évekbeli film kapott egy rebootot, nem maradhatott ki a sorból a Charlie angyalai sem. Ebben a 2019-es feldolgozásban a három angyalt Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska alakítja, Bosley szerepében pedig Elizabeth Bankst is láthatod. A film sztorija szerint a három angyalt ezúttal egy olyan bevetésre küldik, melynek során egy veszélyes új technológiát kell felkutatniuk. A csajos poénkodás mellett készülj fel a vad akciójelenetekre is!

Álom doktor (HBO 3, 23:00)

Ha imádod Stephen King sztorijait és ha láttad Stanley Kubrick 1980-as kultfilmjét a Ragyogást, akkor nem szabad kihagynod a folytatását sem! A történet 40 évvel a Ragyogás után játszódik, az egykori kisfiú, Danny Torrance már felnőtt férfi lett, de még mindig próbál békére találni az évtizedekkel korábban átélt traumák után. Dannyt véletlenül összehozza a sors egy bátor tinilánnyal, akivel közösen próbálják majd felvenni a harcot egy gonosz szekta ellen. A főszerepben Ewan McGregor, Rebecca Ferguson és Kyliegh Curran.

Apádra ütök (TV2, 23:55)

Ben Stiller lassan klasszikusnak számító vígjátéka sem maradhat ki a sorból! Oké, már nem éppen a legújabb film, de Greg Beckur és apósa vicces adok-kapokját egyszerűen nem lehet megunni. A sztori szerint Greg mindent megtesz azért, hogy jó benyomást keltsen szerelme szülei előtt, ám bármennyire is erőlködik, a családi hétvége nem éppen úgy sül el, ahogy tervezte. Az egyik hajmeresztő katasztrófa a másikat követi… A filmben Ben Stiller mellett láthatod még Robert De Nirot és Owen Wilsont is.

Még több

Programajánló