Ezeknél a filmeknél nem látsz ma este jobbat a tévében

Mindegy, hogy Disney-sztorira, szuperhősmozira, romantikára vagy izgalomra vágysz, ma este biztosan találsz egy szuper filmet a tévében.

Ezeknél a filmeknél nem látsz ma este jobbat a tévében

A Vadász és a Jégkirálynő (Mozi+, 18:50)

Ha szereted a Disney remake-eket és bejött A Hófehér és a Vadász, vagyis az élőszereplős Hófehérke, akkor valószínűleg A Vadász és a Jégkirálynő is tetszeni fog. Egyrészről mert van benne némi előzménytörténet (megtudhatsz néhány extra infót a Vadászról), és persze folytatódik is a sztori. A látványvilág, a mesés jelmezek és a szereplőgárda maradt, vagyis pontosabban Chris Hemsworth és Charlize Theron, akik kiegészültek Jessica Chastainnel és Emily Blunttal. Szóval ha könnyed szombat esti kikapcsolódásra vágysz, ez mindenképpen jó választás!

Mona Lisa mosolya (FilmMánia, 18:40)

Íme egy másik film, ami nem kevés hollywoodi hírességet sorakoztat fel, ugyanis Julia Roberts, Kirsten Dunst, Julia Stiles és Maggie Gyllenhaal is szerepelnek benne. Egyébként igazi girlpower alkotásró van szó, a történet ugyanis 1953-ban játszódik, a főszereplő Katherine Ann Watson (Julia Roberts) pedig diplomás művészettörténészként egy női magániskolában kap állást. A diákjai többsége azonban konzervatív lányok, akik csak arra várnak, hogy jó feleségek, háziasszonyok és anyák lehessenek. Így elég nehezen fogadják el új tanáruk világszemléletét, aki arra ösztönzi őket, hogy építsenek karriert, álljanak ki maguk és a véleményük mellett, és aki nem mellesleg a 30-as éveiben még mindig szingli… A kérdés már csak az, hogy sikerül-e megváltoztatnia a lányok életét?

Inferno (Sony Movie Channel, 21:00)

2016-ban A Da Vinci-kód és az Angyalok és Démonok után megfilmesítették Dan Brown harmadik sikerregényét is, az Infernót. Robert Langdon (Tom Hanks) ezúttal is furcsa és misztikus nyomozásba kezd, szintén egy csinos segítővel az oldalán, aki nem más, mint Sienna Brooks (Felicity Jones). Most viszont nem csak a pápaság vagy az egyház, hanem az egész emberiség jövője a tét! Nem mellesleg a professzor élete is jó párszor veszélybe kerül. Izgalmasan hangzik, igaz?

A Hangya és a Darázs (RTL Klub, 21:10)

És természetesen nem telhet el szombat szuperhősök nélkül! Ma például a Marvel egyik viszonylag újabb filmjét csekkolhatod, A Hangya és Darázst. A Hangya egy könnyed kis mellékszálnak indult, de hamar kiderült, hogy ennél jóval nagyszabásúbb terveik voltak vele az alkotóknak. Egyrészt a pimasz, pitiáner bűnözőből is menő szuperhőst faragtak, bedobták a Bosszúállók közé, majd A  Hangya és Darázsban szépen felvezették az egész Thanos-történet és Végjáték kulcsmomentumát és megoldását! De a film ezen felül is rejt még magában kincseket, szóval megéri többször is megnézni!

Még több

Programajánló