4 film, ami feldobja a vasárnap estédet

Nincs is jobb, mint vasárnap este bekuckózni a tévé elé egy nagy tál popcornnal, igaz? Mutatjuk hozzá a legjobb filmeket, amik közül ma válogathatsz.

4 film, ami feldobja a vasárnap estédet

A Hobbit: Váratlan utazás (HBO, 21:00)

Egy olyan nagyszabású és sikeres trilógiához folytatást (jelen esetben előzménytörténetet) gyártani, mint A Gyűrűk Ura, óriási vállalkozás és hát van benne nem kevés kockázat. Oké, az alkotók persze nagyjából biztosra mentek A Hobbittal, mivel az író és a könyv is adott volt, de azért mégis. A végeredmény viszont hozta az elvárt szintet, sőt! Ma az első részt, a Váratlan utazást csekkolhatod, amiből kiderül, hogy Bilbó miért indul útnak és hogyan kerül hozzá a gyűrű.

Ocean’s 8 – Az évszázad átverése (Film+, 20:45)

A 2000 években az Ocean’s filmek hatalmasat mentek, a trilógia több száz millió dollárt zsebelt be. Így persze nem csoda, hogy az készítők úgy gondolták, megérdemel még egy részt. Persze arra is nagyon jól ráéreztek, hogy merőben új koncepciót kell kitalálniuk, ha tarolni szeretnének. Így lett egy igazi girlpower film az Ocean’s 8! Oké-oké, azért nem találták fel a spanyolviaszt, ugyanis a lényeg ugyanaz maradt, egy csapat ellop valami nagyon drága cuccot, csak ezúttal nyolc brutál erős és tehetséges csajról van szó!

Coming Out (RTL II, 23:00)

Hosszú heted volt és semmi sem esne jobban, mint nagyokat nevetni? Mit szólnál egy magyar vígjátékhoz? A Coming Out több szempontból is különleges, egyrészt szuper a szereposztás (Csányi Sándor, Tompos Kátya, Für Anikó, Mucsi Zoltán), a poénok egész jól működnek, a történet pedig korántsem szokványos! A főszereplő, Erik ugyanis híres rádiós személyiség, aki nem mellesleg nyíltan homoszexuális, sőt kiáll a melegek jogai mellett. Egy balesetnek köszönhetően azonban felborul az egész élete, de még az identitása is megváltozik

Spotlight – Egy nyomozás részletei (SonyMax, 20:55)

És végül egy újabb fontos téma, korántsem vicces köntösben. A Spotlight ugyanis igaz történeten alapszik: egy bostoni újságírócsapat elképesztő munkáját követi nyomon, akik egy régóta szőnyeg alá söpört ügyet vesznek elő. A helyi pappal szembeni molesztálási vádakat próbálják felgöngyölíteni, de amire bukkannak, az nem csak az ő, de az egész város életét megváltoztatja. Nem mellesleg Mark Ruffalo, Rachel McAdams, Michael Keaton és Stanley Tucci játsszák a főszerepet.

Még több

Programajánló