Elég kínosra sikerült az idei Grammy-gála

Fogalmazzunk úgy, volt már erősebb évad is a díjátadó történelmében, mint a 63. Grammy, ami csak úgy tocsogott a kínos jelenetekben.

Elég kínosra sikerült az idei Grammy-gála

Kezeket fel, ha hiányoznak a jó öreg offline díjátadók a lépcsőn botorkáló Jennifer Lawrence társaságában, vörös szőnyegen páváskodó hírességekkel és a tömeggel. Na, a 63. Grammy-gála (aminek a nyerteseit ITT nézheted meg) pont NEM ilyen volt, ellenben csak úgy hemzsegett a kínos bakiktól és technikai malőröktől.

via GIPHY

Lizzo nemzeti tévében rib@ncozott

Úgy bírjuk a nőt, ahogy van. Kivéve, amikor nagyon nem képes megválogatni a szavait. A bitch, vagyis rib@anc szó például egyáltalán nem dukál egy olyan eseményhez, mint a Grammy, „véletlenül” mégis kiszaladt az énekesnő száján. Már csak hab volt a tortán, hogy nem nagyon tudta megugrani a nyertes nevét tartalmazó borítékot…

Most akkor ki nyert?

A The Strokes nevű banda bezsebelhette élete első Grammy-díját, ami önmagában szuper hír mindenkinek. A baj csaj az volt, hogy a nyertes nevének bejelentésekor hirtelen megszakadt a közvetítés, ezért meg kellett kérdezni, hogy most akkor ki is a győztes. Nem tudjuk, hogy ez kínosabb, vagy az ominózus Oscar-gála, amikor a Warren Beatty és Faye Dunaway páros véletlenül a Kaliforniai álom című mozit olvasta be a legjobb film nyerteseként a valóban győztes Holdfény helyett. #upsz

Harry Styles lekapcsolva

Na nem úgy, ahogy gondolod. Kedvenc énekesed épp beszéde közepén tartott, amikor egész egyszerűen megszakadt az adás. Az ok nem derült ki, csupán elméletek terjednek róla, hogy valószínűleg ledobta a jó öreg F-bombát (fuck), miközben azt ecsetelte, mennyire erős volt idén a kategória többi jelöltje.

Kamera, merre vagy?

Ha az ember olyan menő, mint Taylor Swift, akkor alap számára, hogy minden fontos pillanatát kamera követi. Na de hogy Taylor Swiftnek is olyan fontos legyen a kamera, hogy minden pillanatban azt keresi kétségbeesve, picit kínos. Márpedig produkciója alatt a mi retinánknak lesz izomláza, ahogy kamerák után kutat kétségbeesetten.

Dráma a köbön

A szervezők picit benézték az est aláfestő zenéjét, amikor a kategóriák nyerteseinek bejelentéséről volt szó. Végig komor és komoly volt, egyáltalán nem passzolt a show hangulatával – mondjuk ki: pontosan így kell party killert játszani!

Még több

Programajánló