Brutálisan jó filmeket nézhetsz ma a tévében

Nem is tudnád a hosszú hétvégét jobban lezárni, mint egy szuper esti filmmel. Összegyűjtöttük, mik közül válogathatsz hétfő este.

Brutálisan jó filmeket nézhetsz ma a tévében

Aladdin (RTL Klub, 19:00)

Az élőszereplős filmek eléggé megosztják a Disney-rajongókat. Vannak, akik úgy gondolják, minek hozzányúlni a klasszikus mesékhez, mások viszont azon a véleményen vannak, ahogyan láthatóan a stúdió is, hogy miért ne lehetne felújítani vagy teljesen más szemszögből megközelíteni ezeket az időtálló sztorikat. Az egyik ilyen film az Aladdin, aminek 2019-ben hozták ki a remake-jét. Az elvitathatatlan, hogy extra látványos és nagyszabású lett, ráadásul Will Smith is eléggé odateszi magát. Ez mégsem volt elég sok Aladdin-fannak… Csekkold a filmet, és döntsd el magad, volt-e értelme újragondolni!

Barátság extrákkal (Prime, 21:00)

Te mit gondolsz, létezik férfi és nő között barátság? És a barátság extrákkal vajon működik a valóságban? Jamie (Mila Kunis) és Dylan (Justin Timberlake) szerint igen, és egy darabig meg is próbálkoznak vele, mivel mindketten annyiszor csalódtak már, hogy nem szeretnék bonyolítani a dolgot. De hamar rá kell jönniük, hogy a csak szex nagyon nem az ő műfajuk és ennél sokkal többre vágynak mindketten…

Megdönteni Hajnal Tímeát (Cool, 23:10)

Ha bírod a magyar vígjátékokat, akkor ez a film lesz a tökéletes választás számodra. Egyrészt mert a sztori nem épp szokványos, egy elég jó forgatókönyv-ötlet van mögötte, és a megvalósítás is teljesen jó lett: menőn van fényképezve és a poénok sem erőltetettek, sőt. Másrészt a szereplőgárda is fullos, Szabó Simon, Osvát Andrea, Simon Kornél, Jordán Adél és Lengyel Tamás játsszák a főszerepet. Szóval mindenképpen megéri legalább egyszer megnézned!

Insant család (SuperTV2, 21:00)

Vagy inkább az amerikai verzióra szavazol? Arra is van tippünk ma estére! Az Instant családban minden megvan, ami egy tipikus amcsi vígjátékhoz szükséges, vagyis szerelemi szál, kínos szituk, hatalmas bonyodalom és végül happy end ! A történet szerint egy sikeres pár (Mark Wahlbertg és Isabela Moner) úgy dönt, hogy eljött az ideje a gyerekvállalásnak, de mivel nem akarnak idős szülők lenni, inkább az örökbefogadás mellett döntenek. Úgy alakul, hogy egy tinilány és két kisebb testvére kerülnek hozzájuk. Az újdonsült család minden tagjának rá kell jönnie, hogy ez sokkal nehezebb menet lesz, mint elsőre gondolták.

Még több

Programajánló