A rajongóknak már túl sok a Riverdale legújabb fordulata

Figyelem, spoilerek leselkednek rád a Riverdale legutóbbi részének sztorijáról!

A rajongóknak már túl sok a Riverdale legújabb fordulata

Kitartó Riverdale-rajongóként már egy rakás érmet és oklevelet kellett volna kapnod, amiért újra és újra fel tudod dolgozni a sorozat készítőinek egyre csak őrültebb ötleteit, amikkel évadról évadra megsoroznak. A hét éves időugrásról pedig ne is beszéljünk – nem kevés kérdőjelet hagyott maga után ez az időszak is. De úgy néz ki, hogy a legújabb fordulatot már olyan szinten tolták túl az Riverdale írói, hogy sikerült elérniük a rajongók tűréshatárát. Vigyázat, spoilerveszély!

A két hetes szünet előtti epizód a titokzatos Mothman garázdálkodására hívta fel a nézők figyelmét, akiknek fogalma sem volt, milyen messzire elrugaszkodott történetszálról lesz szó: a helyzet az, hogy a legújabb részben kiderült, hogy most már a földönkívüliek is megérkeztek Riverdale-be.

Jughead és Tabitha ugyanis leültek interjút készíteni Nana Rose-zal, aki elmesélte, hogy 50 évvel ezelőtt egy furcsán világító fényt látott az égen. Blossom-nagyi szerint a Mothman-hajóról érkezett a fény, ráadásul néhány hétre rá felfedezte egy Mothman (ami ezek szerint egy alien faj?) testét, és úgy döntött, hogy megtartja, egy kád juharszirupban konzerválva a testet. Tabitha szkeptikusan fogadja a történetet, de Jughead érdeklődését azonnal felkelti a sztori, így megkeresi a „földönkívüli” holttestét tároló hordót, amiben meg is találja a Mothman fejét.

Később Jughead is meglátja ugyanazt a fényt, amiről Nana Rose beszélt. Ezután pedig kiderül, hogy az alien teste eltűnt.

Riverdale-fanoknál úgy tűnik, a földönkívüli-sztori a határ, mert ez egyszerűen már túl sok nekik:

„A Riverdale írói megnéztek egy részt a Buzzfeed Unsolvedból, és most hirtelen van egy Mothman meg egy rakás földönkívüli a sorozatban.

„Szóval a Riverdale-ben tényleg alienek vannak, mi?

„Ha netán nem láttad volna a Riverdale legújabb részét, Jughead felfedezte, hogy legalább 50 éve juharszirupban ázik egy földönkívüli. És a legfurább része? Még nem kóstolta meg a juharszirupos alient!

Abszolút megértjük a fanokat, de tedd a szívedre a kezed: ahogy minket, úgy téged sem fog tudni még ez sem eltántorítani a sorozattól…Ja, és azt ugye tudod, hogy már berendelték a hatodik évadot?

Még több

Programajánló