Elkezdték forgatni a Bridgerton 2. évadát, azonnal látnod kell a róla készült képeket

A Bridgerton egyik sztárja osztotta meg a forgatási fotókat, amiket látva csak még jobban várjuk a második évadot.

Elkezdték forgatni a Bridgerton 2. évadát, azonnal látnod kell a róla készült képeket

Végre elkezdődött a Bridgerton második évadának forgatása.

A szuper hírt a Bridgerton-család egyik fia, a Colint alakító Luke Newton osztotta meg Instagramon néhány kép kíséretében. „Visszatértek a fiúk”– írta a posztban Luke, akiről nemrég kiderült, hogy diszlexiás, így sejthető, hogy számára nem lesz egy könnyű meló ez a szezon sem.

A fotókon Luke a sorozatbéli tesóival látható. Az elsőn ő és a Benedictet játszó Luke Thompson lovagolnak épp valahová, a másodikon pedig Thompson és az évad főszereplője, az Anthony-t megformáló Jonathan Bailey várakoznak két jelenet között.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Luke Newton (@lukenewtonuk) által megosztott bejegyzés

A folytatásban tehát, ahogy ezt már biztosan tudod, Anthony szerelmi élete lesz a középpontban, így a másik főszereplő, Kate Sharma lesz, akinek szerepére múlt hónapban már meg is találták a tökéletes jelöltetSex Education színésznője, Simone Ashleyszemélyében.

Bridgerton egyébként Julia Quinn azonos című regényfolyamából készült adaptáció, és az első évad tavaly karácsonyi debütálását követő hatalmas siker miatt biztos lehetsz benne, hogy a Netflix a maradék hat kötetet is ugyanilyen lelkesen dolgozza majd fel. 

Még több

Programajánló