Nagyon durva hibát követtek el a Grammy-gálán

A Grammy-gála In Memoriam részéből kimaradt egy nagyon fontos személy: a tavaly elhunyt Naya Rivera.

A Grammy-gála tavaly elhunyt sztárokra emlékező, In Memoriam szegmenséből kimaradt a Glee néhai színésznője, Naya Rivera. Ez a hiba már csak azért is óriási, mert a sorozatban eltöltött ideje alatt Nayát kétszer is jelölték Grammy-díjra: egyszer a Legjobb duó vagy csapat, egyszer pedig a Legjobb betétdalok vizuális médiához kategóriájában a Glee: The Music, Volume 4 miatt.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A rajongók érthető módon felháborodtak a Grammy szervezőinek durva figyelmetlenségén, amit persze azonnal meg is fogalmaztak a Twitteren. Egyikük például azt írta: „annyira jól ment minden, amíg úgy nem határoztatok, hogy Naya Rivera előtt nem rójátok le a tiszteleteteket…nem vitát szeretnék generálni, de most nagyot csalódtam.”

Így a fanok végül a gála helyett is megemlékeztek a színésznőről:

„Miután a Grammy-n nem említették meg, majd én fogom. Nyugodj békében Naya Rivera, te gyönyörű angyal. Szeretünk és nagyon hiányzol.”

„A Grammy-gálán nem emlékeztek meg róla, de mi megtehetjük: mindig szeretni fogunk, Naya.”

„Annyira csalódott vagyok a Grammy-ben, amiért nem szerepeltették Naya Riverát, aki rengeteget tett a zeneiparért. Szóval a mai nap emlékezzünk Nayára úgy, ahogy a Grammy szervezői nem tudtak.”

Még több

Programajánló