Hoppá, megvan, mikor nyit újra Disneyland

Nem egészen vagyunk benne biztosak, hogy elérkezett a megfelelő idő, hogy Disneyland újra kinyissa kapuit a varázslatra éhes látogatók előtt, mindenesetre úgy tűnik, Kaliforniában felpörögtek az események…

Hoppá, megvan, mikor nyit újra Disneyland

Közel egy éve, hogy bizonytalan időre bezárt Disneyland, viszont a Disney információi szerint nem kell sokat várni, hogy a rajongók újra találkozhassanak kedvenc karaktereikkel. A Kalifornia államban található Disneyland vidámpark ugyanis április 30-án újra kinyit, a több mint 10 ezer stábtag pedig visszatér a munkába, hogy régi és újragondolt projektekkel varázsolja el a látogatókat – írja a Deadline.

A nyitást korlátozott látogatószámmal tervezik, és rengeteg előkészület, többek között az alkalmazottak Covid protokoll betanítása előzi meg (jelentsen ez bármit is). Egyébként nem csak Disneyland, hanem Resort szállodái is azt tervezik, hogy szakaszos újranyitással ugyan, de ismét fogadnak vendégeket.

És mivel az elmúlt hónapok jelszava a társadalmi távolságtartás volt, természetesen ez is nagy hangsúlyt kap majd a Disneylandban, amihez – tekintve a korlátozott belépést – elegendő tere lesz a vendégeknek. Ráadásul egy vadiúj foglalási rendszeren keresztül, csakis előzetesen lehet majd bejelentkezni, aki készen áll, hogy újra – egy finoman hangolt – tömeg része legyen Csipkerózsikával, Hófehérkével és a többi kedvenccel együtt.

Jöhet néhány Disney kulisszatitok, ami után eldobod az agyad?

Még több

Programajánló