Három új Trónok harca spin-off is jön

A korábban már bejelentett spin-off után, most három új Trónok harca előzménysorozaton dolgozik az HBO.

Három új Trónok harca spin-off is jön

Az HBO óriásira terjesztené a Trónok harca-birodalmát. A hírek szerint ugyanis három előzménysorozat van készülőben a csatornánál, a már bejelentett spin-off projekteken kívül.

Mindhárom produkció George R. R. Martin fantasy világában kalandozik majd. A legelőrehaladottabb állapotban a 9 Voyages című sorozat, ami a Tengeri Kígyó néven is ismert Corlys Velaryonról fog szólni. A híres tengerész és hajóskapitány House of Dragon (magyarul: A Sárkány háza) nevű, egyedüliként berendelt produkcióban is fel fog tűnni Steve Toussaint alakításában. És ha a pletykáknak hinni lehet, az is tudható, ki a 9 Voyages fejlesztéséért felelős alkató: A mentalista kreátora, Bruno Heller.

A másik spin-off 1000 évvel játszódik majd a Trónok harca eseményei előtt, főszereplője pedig Nymeria hercegnő lesz, a Martell-ház egy őse, Dorne uralkodója. A harmadik helyszíne Bolhavég lesz, tudod, ez Királyvár nyomornegyede.

Az EW értesülései szerint amúgy az HBO itt még nem áll meg: még több westerosi sztorin dolgoznak. Van olyan projekt, ami George R. R. Martin Tales of Dunk and Egg című regényeit tervezi feldolgozni, illetve egy, a Trónok harca eseményeit közvetlenül megelőző sorozat, amiben Robert Baratheon lázadását és a Vastrón elfoglalásáért folytatott harcot mutatnák be.

Az egyetlen, már biztosan érkező produkció viszont csak a House of Dragon – ezt, ha minden jól megy 2022-ben láthatod. 

Ha az GoT eredeti sztárjait hiányolod a képernyődről, most megmutatjuk, hol láthatod őket viszont:

Még több

Programajánló