A legszórakoztatóbb filmek ma este a tévében

Nyugi, ma este sem fogsz unatkozni, mutatjuk a legjobb filmeket, amikért megéri ma bekuckózni a tévé elé.

A legszórakoztatóbb filmek ma este a tévében

Harry Potter és a félvér herceg (Cool, 19:50)

Ebben a részben Harryék már a hatodik évüket kezdik a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában, amikor is Harry az új bájitaltan-tanár, Horatius Lumpsluck figyelmének központjába  kerül – akiről persze kiderül, hogy egy sötét titkot őriz. Izgalmakban most sem lesz hiány, és mivel a Harry Potter-filmeket sosem lehet megunni, jobban jársz, ha ma este sem hagyod  ki a varázslótanoncok kalandjait!

Judy (HBO, 20:00)

Ez volt az a film, amiért Renée Zellweger megkapta a második Oscar-díját, szóval már csak ezért is érdemes megnézed. A film Judy Garland életének utolsó hónapjait dolgozza fel, és talán nem túlzás azt mondani, hogy Renée élete alakítását nyújtotta a drogfüggőséggel küszködő, egyre lejjebb csúszó Garlandként. Már ebből is sejthető, hogy nem éppen egy vidám film, szóval készülj fel a vérbeli drámára!

Exférj újratöltve (TV2, 20:00)

Gerard Butler és Jennifer Aniston egy filmben? Naná! És milyen jól néznek ki egymás mellett! A sztori szerint Milo Boydnak, a lecsúszott rendőrségi fejvadásznak a saját exnejét kell elkapnia és átadnia a nyomozóknak. A férfi azt hiszi, hogy gyerekjáték lesz nyakon csípnie exét, de persze kiderül, hogy Nicole-lal semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik… Poénok és akció is van benne, szóval tuti, hogy a pasidnak is tetszeni fog!

Interjú a vámpírral (RTL II, 23:00)

Oké, ez nem éppen egy mostani film, de olyan neveket, mint Brad Pitt, Tom Cruise és Antonio Banderas egyszerűen nem lehet kihagyni! Ebben a moziban még mindannyian fiatalok és szuper dögösek –  bátran kijelenthetjük, hogy Edward Cullen elbújhat mögöttük. Ha esetleg még nem láttad ezt a ’90-es évekbeli kultikus vámpírfilmet, itt az ideje, hogy bepótold!

Képbe hozunk a filmek újdonságokkal kapcsolatban:

Még több

Programajánló