Ezeket a filmeket ajánljuk ma estére, ha a tévé előtt lazítanál

Készítsd a popcornt és huppanj a kanapéra, ugyanis a legjobb mozikat hoztuk el neked, hogy legyen miből válogatnod.

Ezeket a filmeket ajánljuk ma estére, ha a tévé előtt lazítanál

A zátony (Sony Max, 20:50)

Blake Lively találkozása a cápával szuper izgalmasra sikeredett! Nancy a szörfös csaj szokásához híven egyedül lovagolja a hullámokat, mígnem a semmiből egy cápa kerül elő, ami combon harapja, és Nancy kétségbeesetten menedéket keres egy parányi sziklán. A part mindössze kétszáz méterre lenne, de a ragadozó folyamatosan szemmel tartja, és a dagály is közeleg. Ha szereted a feszült helyzeteket, ebben a filmben nem fogsz csalódni!

Deadpool (TV2, 21:00)

Ha nevetni akarsz egy jót, akkor semmiképpen ne hagyd ki Ryan Reynolds fura szuperhősének, Deadpoolnak a kalandjait. A történet szerint Wade Wilson (Ryan Reynolds) egy furcsa, alig legális kísérlet eredményeképpen meghökkentő képességekre tett szert: hihetetlenül gyorsan meggyógyul, bármi baj is éri. De nem ez az egyetlen fegyvere: őrült, gonosz humora is van, amit nem fél használni.

Ha eljön Joe Black (SuperTV2, 23:15)

Brad Pitt 1999-es filmje egy igazi szívszorító romantikus dráma, ami téged is azonnal a képernyő elé bilincsel. A sztori szerint William Parrish dúsgazdag, New York-i üzletember hatvanötödik születésnapja alkalmából az egyik lánya hatalmas partit szervez. Ám a party előtt Parrish rosszul lesz, és majdnem meghal. Nem sokkal később egy jóképű fiatalember állít be a családhoz, aki nem más, mint Joe Black, a Halál megtestesülése. Magával akarja vinni az áldozatát, ám meglátja a férfi gyönyörű lányát… Az események pedig innen válnak igazán izgalmassá.

T2 Trainspotting (Filmcafe, 23:15)

A Trainspotting 20 évvel ezelőtt az egész világot felforgatta, a moziból az évek alatt valódi kultfilm vált. Ezek után annyira nem meglepő, hogy elkészítették a folytatását is, és ami a legjobb benne, az eredeti szereplőkkel! Ewan McGregor és három társa ismét akcióba lendül, te pedig garantáltad imádni fogod minden húzásukat.

Szerelem és más drogok (Prime, 23:30)

Dráma, romantika és egy kis vígjáték Jake Gyllenhaal és Anne Hathaway főszereplésével. Jamie, a rámenős menedzser megismerkedik a gyönyörű Maggie-vel, akivel azonnal egymásba gabalyodnak. A probléma csak annyi, hogy a lány Parkinson-kóros, és a betegsége miatt senkivel sem akar komolyabb kapcsolatba bonyolódni. Hogy vajon mi lesz a kettejük közötti románc vége? Ma este megtudhatod!

Szeretsz filmekről olvasni? Ide kattints:

Még több

Programajánló