Ezek lesznek a legjobb filmek szombat este

Ha már úgysem mehetsz bulizni, töltsd az estét igazi sztárok társaságában!

Ezek lesznek a legjobb filmek szombat este

Bosszúállók: Ultron kora (Film+, 20:10)

Töltsd a szombat estét Robert Downey Jr.-ral, azaz Vasemberrel és persze a többi Marvel szuperhőssel. Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák Ultront az ördögi terve megvalósításában.

A nagy Gatsby (VIASAT3, 21:00)

A nagy Gatsby sztoriját valószínűleg neked sem kell bemutatni. Nick Carraway, a feltörekvő írópalánta New Yorkba utazik, hogy karriert csináljon, de közben megismerkedik a szomszédjával, a titokzatos milliomossal, Jay Gatsbyvel. Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire és Carey Mulligan hatalmasat alkotnak a vásznon, a rendező Baz Luhrmann pedig tökéletesen meg tudta ragadni a ’20-as évek Amerikájának világát.

Anya, lánya, unokája (Filmbox Plus, 21:00)

Három generáció, három nő – akik bár első ránézésre nagyon is különbözőek, egy szörnyű titok napvilágra kerülése arra készteti őket, hogy végre családhoz illően összetartsanak. A főszereplőkben, Jane Fondában, Felicity Huffmanban és Lindsay Lohanban biztos nem fogsz csalódni!

Távol a világ zajától  (Cinemax 2, 22:10)

Természetesen a romantika sem maradhat el! A film főszereplője, Batsheba egy független, erős, önfejű és nagyon szép nő – nem csoda, hogy aki látja, beleszeret. Batsheba kegyeiért három férfi is versenyezni kezd, és csak sok megpróbáltatás, öröm, hazugság és féltékenység árán jön végül rá, hogy ki az igazi.

 A Zodiákus (HBO 2, 23:40)

Előre szólunk A Zodiákus egy meglehetősen hosszú film, de biztosan nem fogsz közben unatkozni! A mozi igaz történeten alapul, egy San Francisco-i sorozatgyilkosról szól, aki amellett, hogy egymás után szedte az áldozatait, rejtélyes üzeneteket is küldözgetett a médiának. A stáblistán olyan nevek bukkannak fel, mint Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr. és Mark Ruffalo.

A színészek vonzanak egy-egy filmhez?

Még több

Programajánló