Ma este hihetetlenül szórakoztató filmek lesznek a tévében

Huppanj a kanapéra, és kezdődhet a felhőtlen szórakozás!

Ma este hihetetlenül szórakoztató filmek lesznek a tévében

Miről álmodik a lány? (Cool, 20:50)

Imádod a 2000-es évek elején készült tinifilmeket? Akkor ez a te estéd, hiszen a Miről álmodik a lány? egy igazi klasszikusnak számít ebben a műfajban. A sztori szerint Daphne nem akar lemondani arról a régi álmáról, hogy kapcsolat alakuljon ki közte és régóta hiányolt apja között, ezért hát Londonba repül, ahol megtudja, hogy apja nem más, mint Anglia egyik legismertebb politikusa.

Lánybúcsú (SuperTV2, 21:00)

Becky hamarosan férjhez megy, és mint tudjuk, nincs esküvő lánybúcsú nélkül! Össze is hívja az egykori középiskolai barátnőit, ám a buli végül nem éppen úgy sikerül, ahogy azt előre tervezték… Kínos szitukból és nevetésből nem lesz hiány, a főszereplőket ráadásul olyan nagy nevek alakítják, mint Kirsten Dunst, Isla Fisher, Rebel Wilson és Lizzy Caplan.

Volt egyszer egy… Hollywood (HBO 3, 22:35)

Quentin Tarantino ebben a filmjében a Manson-család és Sharon Tate meggyilkosának a történetét dolgozza fel – egy kis tarantinós csavarral. Margot Robbie, Leonardo DiCaprio és Brad Pitt brillíroznak a vásznon, és azt se felejtsük el, hogy Brad ezért a filmért kapta meg az első Oscar-díját színészként!

Vasember 2. (RTL Klub, 20:00)

Ebben a részben felbukkan egy rejtélyes figura a Tony Stark múltjából, aki a saját fegyverével akarja elpusztítani a Vasembert. A szuperhős kénytelen újra akcióba lépni, hogy a barátai segítségével ismét legyőzze a rosszfiúkat. A filmben igazi hollywoodi nagyágyúk vonulnak fel, nem érdemes kihagynod!

Magic Mike (Prime, 23:15)

Channing Tatum kockahasa vasárnap estére? Nem is kell ennél jobb program! Channing, vagyis szerepe szerint Mike azzal tölti a napjait, hogy az Amerikai Álmot hajszolja, a lehető legtöbb módon: nappal tetőkkel és autókkal dolgozik, éjszakánként pedig egy csak férfiakat felvonultató revü műsor fő attrakciójaként a színpadon rázza.

Filmek helyett inkább sorozat-rajongó vagy?

Még több

Programajánló