Húsvét hétfőn ezekért a filmekért éri meg bekapcsolni a tévét

A húsvéti vacsora után huppanj le a tévé elé, mi pedig mutatjuk mi lesz a felhozatal!

Húsvét hétfőn ezekért a filmekért éri meg bekapcsolni a tévét

Rossz tanár (SuperTV2, 21:00)

A Cameron Diaz által alakított Elizabeth nem éppen a tanárnők gyöngye. Valójában szívből utálja a munkáját, és legszívesebben az egészet otthagyná a fenében, ám egy nap érkezik egy helyettesítő tanár a sulijába, akin rögtön megakad a szeme. A sármos Scott (aki nem más, mint Justin Timberlake) nemcsak szuper jóképű, de dúsgazdag is, ami Elizabeth-nek pont kapóra jönne. A probléma csak az, hogy Scott egy másik tanárral kezd járni, Elizabeth-nek pedig fel kell vennie a kesztyűt a vetélytársával. Hogy mi lesz a szerelmi sokszög vége? Este kiderül!

A tehetséges Mr. Ripley (Filmbox Plus, 21:00)

A fiatal Jude Law és a fiatal Matt Damon egy filmben – kell ennél több? Ráadásul a párosuk mellett a fiatal és gyönyörű Gwyneth Paltrow is helyet kapott, szóval a minőség garantált! A tehetséges Mr. Ripley egy nagyon izgalmas krimi, ráadásul ez az a tipikus film, amiben a néző akaratlanul is a rossz fiúnak kezd el szurkolni…

Szilveszter éjjel (RTL II, 21:30)

Oké, nem szilveszter van hanem húsvét, de ezt a sztárparádét akkor sem érdemes kihagynod! A film több különböző történetet fűz egybe: van itt első szerelem, megbocsájtás, kapcsolat helyrehozása és lezárása, gyermekáldás és az elmúlás kérdése, és hosszan lehetne folytatni a sort. A szereplőgárdában pedig olyan nagy nevek kaptak helyet, mint Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Sarah Jessica Parker, vagy éppen Zac Efron.

Viasztestek (Filmcafe, 23:05)

Mindig is látni szeretted volna, hogy Paris Hilton hogyan remekel színésznőként? Akkor itt az alkalom! A Viasztestek egy 2005-ös thriller, amiben ráadásul Paris mellett Chad Michael Murray is feltűnik. A sztori szerint egy csapat jóbarát az év legnagyobb egyetemi focimeccsére tart, ám éjszakára sátrat kell verniük és csak másnap tudják folytatni az útjukat. A kocsijukat azonban reggelre valaki megrongálja, így nincs más lehetőségük, elmennek a közeli Ambrose-ba segítséget kérni. A városka fő látványossága egy viaszmúzeum, ahol megdöbbentően életszerű viaszfigurák vannak kiállítva. Hamarosan pedig ki is fog derülni, hogy miért annyira élethűek….

Magic Mike XXL (RTL II, 23:50)

Channing Tatum visszatért és dögösebb, mint valaha! Ha szeretted a Magic Mike első részét, akkor ezt még inkább imádni fogod. A kigyúrt csapat most még nagyobb sikerre vágyik, és elindul egy férfitáncosok számára hirdetett versenyen. Természetesen most is vetkőzniük kell, de a tét sokkal nagyobb lesz.

Napközben néznél valami mást is?

Még több

Programajánló