Ennél az 5 filmnél nem lesz ma jobb a tévében

Izgalmasabbnál izgalmasabb filmek várnak rád ma este! Mutatjuk, mit nem érdemes kihagynod.

Ennél az 5 filmnél nem lesz ma jobb a tévében

Bosszúállók: Végjáték (Film+, 20:00)

Ez a rész három héttel azután kezdődik, hogy Thanos a végtelen kövek felhasználásával kiirtotta az univerzum élőlényeinek felét. A szuperhősök kudarcot vallottak, Tony Stark összeomlik, és a magánéletében keres kiutat. Mindeközben Amerika kapitány összegyűjti az életben maradt hősöket, hogy visszautazhassanak az időben és megszerezhessék a köveket. Egy rakás A-listás színész és persze izgalom vár rád a Bosszúállók utolsó részében.

Legendás állatok és megfigyelésük (Cool, 20:20)

Ez a film a Harry Potter-univerzum egy másik sarkába és korábbi idősíkjába fog elvezetni. A sztori szerint a főszereplő, Göthe Salmander professzor New Yorkba érkezik, ahol eleinte egy új bestiát készül beszerezni, ám hamarosan a varázslatos bőröndjéből kiszökött saját teremtményeit kell megtalálna. Salmander próbálja megállítani a katasztrófát, de közben egy csomó nem várt kihívással kell szembe néznie. Eddie Redmayne mellett Ezra Miller és Colin Farrell is feltűnik a vásznon.

Kingsman: Az aranykör (HBO, 20:00)

Vicces és izgalmas, kell ennél több szombat estére? A történet szerint a Kingsman titkosszolgálat újonca, Töki és kiképzője, Merlin Amerikába menekülnek, ahol a szervezetükhöz hasonló, helyi cég, a Statesman egy embere várja őket. Együtt vágnak neki az eddigi legkeményebb és legveszélyesebb feladatuk leküzdésének. A főszerepekben Taron Egerton, Julianne Moore, Mark Strong és Halle Berry látható.

Kisasszonyok (Sony Max, 20:55)

Oké, ez most nem Timothée Chalamet-féle változat, de elhiheted nekünk, hogy a fiatal Christian Bale-ben sem fogsz csalódni… Sőt! De Louisa May Alcott regényének ebben az 1994-es feldolgozásában olyan nagy nevek kaptak helyet még mellette, mint Winona Ryder, Susan Sarandon és Kirsten Dunst. A March-lányok történetét csak imádni lehet, és biztosak vagyunk benne, hogy ebbe a változatba is bele fogsz szeretni.

A Wall Street farkasa (Filmbox Premium, 21:00)

Leonardo DiCapriónak már ezért a szerepért is nyugodtan odaadhatták volna az Oscart, hiszen elképesztő alakítást nyújtott Jordan Belfortként, a tőzsdepiac gátlástalan szélhámosaként. De Leo mellett Matthew McConaughey is fergetegesen játszik a filmben, főleg abban a bizonyos kántálós, mellveregetős jelenetben. Martin Scorsese filmje egyszerűen lehengerlő, kár lenne kihagynod!

Inkább a Netflixen keresnél valami esti szórakozást?

Még több

Programajánló