Meglepetés: Leforgatták a Jóbarátok különkiadását

Egy év késéssel ugyan, de a hétvégén végre újra összeálltak a Jóbarátok és elkészült a különkiadás.

Meglepetés: Leforgatták a Jóbarátok különkiadását

17 éve ért véget a Jóbarátok, a fanok pedig azóta azt találgatják, vajon mi lett a sorsa Monicának, Chandlernek, Joey-nak, Phoebe-nek, Rossnak és Rachelnek. Ugyan ezt már biztosra sosem tudjuk meg, a hat barátot alakító színésznek viszont tuti van róla elképzelése, amit remélhetőleg a különkiadásban meg is osztanak velünk.

A Jóbarátok-reuinont még tavaly május 27-ére ígérték, a járvány azonban durván közbeszólt és nemhogy bemutatni, de le sem tudták forgatni az epizódot. Így a sok éves várakozás után még plusz egy évbe – és a Post infói szerint pedig fejenként 3 millió dollárba, valamint executive produceri státuszba – került, hogy Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry és Matt LeBlanc újra összeálljanak.

Ez pedig végre megtörtént: a héten két nap leforgása alatt elkészítették a Jóbarátok különkiadását, amihez felépítették a Warner Bros. stúdiójában Monica lakásának a legapróbb részletekig hű mását. Magyar idő szerint vasárnap éjjel pedig a sorozat hivatalos Instáján jelentették be, hogy végre befejezték a reunion forgatását.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Friends (@friends) által megosztott bejegyzés

És hogy pontosan mire számíthatsz az HBO Maxra készült különkiadásban? Erről David Schwimmer mesélt a Graham Norton Show-ban: „én saját magam leszek, David. Nem a karaktereinket fogjuk alakítani, nincs megírva semmi. Viszont van egy rész, amiről nem szeretnék túl sokat elárulni, de a lényeg, hogy mind fel fogunk olvasni valamit.”

Nagyon izgalmasan hangzik! Mi egyébként arra tippelnénk, hogy a sorozat legelső jelenetét fogják újra játszani…vagy talán létezik egy eddig nem látott részlet, amit most láthatunk először? Te melyiknek örülnél?

Még ennyi idő után is rengeteg meglepetéssel szolgál a sorozat:

Még több

Programajánló