A rajongók szerint ezek a Marvel legjobb jelenetei

A fanok megosztották, mik voltak azok a jelenetek, amik olyan fantasztikusan sikerültek, hogy a hideg rázta őket. A te kedvenc pillanatod vajon köztük van?

A rajongók szerint ezek a Marvel legjobb jelenetei

A Buzzfeed arra kérte az olvasóit, hogy írják meg, szerintük, melyik volt a legjobb jelenet az egész Marvel Univerzumban. A válogatás meglehetősen változatos lett: szomorú, vicces és persze boldog pillanatokból sincs hiány! Mielőtt azonban tovább olvasnál, előre szólunk, hogy a következő lista nyomokban spoilert is tartalmazhat. Csak saját felelősségre görgess lejjebb!

Vízió és a kalapács – Bosszúállók: Ultron kora

„Olyan vicces volt, hogy miután mindannyian megpróbálták felemelni Thor kalapácsát, de senkinek sem sikerült, jön Vízió, és simán felkapja.”  

Steve meglátogatja Peggy-t – Amerika kapitány: A tél katonája

„Nagyon szeretem azt a jelenetet, amikor Steve meglátogatja az idős Peggy-t. Akárhányszor is nézem, mindig összeszorul a szívem.”  

 Groot önfeláldozása – Bosszúállók: Végtelen háború

„Groot észrevette, hogy Thor haldoklik, ezért ÚJRA feláldozta saját magát Thorért. Az egész filmben csak egy hisztis tini volt, de itt megmutatta, hogy valójában mennyire egy önzetlen és szerethető karakter.”

Wanda fájdalma – Bosszúállók: Ultron kora

„Az a jelenet, amikor Wanda megtudta/megérezte, hogy Pietro meghalt… Elképesztő volt, ahogy felszabadította minden erejét, majd összetörte Ultron szívét.”

 A nagy leleplezés – Amerika Kapitány: Az első bosszúálló

„Amikor Steve kiszaladt a Times Square-re, és meglátta, mennyit változott a világ és ráeszmélt, milyen sokáig aludt.”

A kalapácsos buli – Bosszúállók: Ultron kora

„Amikor az összes Bosszúálló együtt volt Stark partija után és azzal szórakoztak, hogy megpróbálták felemelni Thor kalapácsát. Ez volt az utolsó alkalom, amikor mind együtt voltak és TÉNYLEG boldogok voltak. Ezután minden elindult lefelé a lejtőn…”

A Thanos csettintése utáni pillanat – Bosszúállók: Végtelen háború

„Az a csend… Abban a pillanatban nem használtak semmi háttérzenét, ami csak még jobban dobott a jelenet érzelmi hatásán. Ehhez még hozzájött az életben maradt szereplők reakciója… A moziban a teljesen közönség néma csendben ült percekig a film vége után.”

Mert Marvelből sosem elég:

Még több

Programajánló