Meglepetés: Még két évada lesz a Bridgertonnak!

A Netflix óriási bejelentést tett: már biztosan érkezik a Bridgerton harmadik és negyedik évada.

Meglepetés: Még két évada lesz a Bridgertonnak!

A Netflix ledobta a legnagyobb kosztümös bombát, amit csak lehetett: bejelentették, hogy hivatalosan is berendélték a Bridgerton harmadik ÉS negyedik évadát is!

A hatalmas meglepetés valószínűleg a rajongók kompenzálására érkezett, mivel jelenleg éppen a második évadot forgatják, amiről kiderült, hogy mindenki kedvenc hercegét, Regé-Jean Page-et már nem láthatod benne. De Lady Whistledown szereti a váratlan fordulatokat, most pedig biztosan mondhatjuk, hogy brutális érzelmi hullámvasútra ültetett fel minket.

A sorozat eredetijeként szolgáló regényfolyam Julia Quinntől egyébként hét részből áll, tehát erősen reménykedtünk benne, hogy végül a Netflixen is mindegyik Bridgerton-tesó sorra kerül. A legközelebbi folytatás, mint tudod A vikomt, aki engem szeretett adaptációja lesz, ami Anthony szerelmi életéről fog szólni (már azt is tudjuk, hogy a lány, aki elrabolja a szívét egy bizonyos Kate Sharma lesz), ez alapján pedig a harmadik évad a Tisztességes ajánlat, a negyedik pedig a Mr. Bridgerton csábítása című kötetek feldolgozása lesz, és megtudhatjuk, kivel jön össze végül Benedict és Colin.

Maxold ki a Bridgerton-mániád:

Még több

Programajánló