6 híres filmszereplő, aki igazából gonosz volt

Azt gondolnád, hogy ezek a filmszereplők szuperjófejek, pedig valójában ők tehetnek mindenről!

6 híres filmszereplő, aki igazából gonosz volt

Általában a dramaturgok és a rendezők elég egyértelműen a néző tudtára adják, hol később-hol előbb, hogy melyik karakter negatív, és ki a főhős. Azonban vannak szituk, amikor csak jóval később, sokadik látásra derül ki, hogy melyik filmszereplő, aki igazából gonosz!

Thor-filmek: Odin

Hihetetlen, hogy Loki van beállítva végig a főgonosznak, de ha jobban belegondolsz, minden probléma forrása Odin! Kezdjük ott, hogy nem épp mintaapa… Ő az, aki magához vette Lokit, pedig senki nem kérte rá, aztán egész életében mellőzte, sőt folyton azt éreztette vele, hogy ő csakis a második lehet Thor után. Persze az elsőszülöttjét is azonnal száműzte, amint volt egy kis nehézség… Na, és mi a helyzet Helával? Miután lemészárolta vele a fél világot, bezárta a saját lányát és úgy tett, mintha mi sem történt volna, sőt, mintha nem is létezne. Majd amikor a ‘probléma’ újra feltűnt, szépen lelépett. #köszi

via GIPHY

Szívek szállodája: Lorelai Gilmore

Elsőre úgy tűnhet, hogy a Szívek szállodája igazi kavarógépe Emily Gilmore, és igazad is van, de van egy valaki, aki még nála is mesteribben mozgatja a szálakat, méghozzá Lorelai. Csak pörgesd végig, hogyan bánt Luke-kal és Chris-szel, vagy gondolj arra, mit művelt Roryval, akárhányszor valami olyat tett, ami neki nem tetszett. Ha valaki képes volt kegyetlen döntéseket hozni, az ő! Szóval cuki, cuki, de azért jobb jóban lenni vele…

via GIPHY

Így jártam anyátokkal: Lily Aldrin

Az emberek nagy része valószínűleg csípőből rávágná, hogy az Így jártam anyátokkal legaljasabb karaktere Barney Stinson, pedig Lily az! Az egy dolog, hogy Barney átvágta a csajokat, de emlékszel arra, hogyan intézte el Lily, hogy Robin és Ted szakítsanak? Na és azt, hogy Robin és Barney szétmenjenek? Ja, és a karácsonyi Grincs-sztori megvan? Ez a csaj bárkit kicsinál, de tényleg!

via GIPHY

Az ördög Pradat visel: a haverok

Aki azt mondja, hogy Miranda a gonosz, az hatalmasat téved! Ő olyan, amilyen, de egy percig sem játssza meg magát, ráadásul képes a fejlődésre. De mi van Andy barátaival? Folyton cikizik és számonkérik, az a jelenet meg, amikor elveszik a telefonját, egyenesen felháborító!

via GIPHY

Neveletlen hercegnő: Lilly Moscovitz

Úgy látszik, ezek a Lilyk már csak ilyenek! De viccet félretéve, nincs irritálóbb karakter Lilly Moscovitznál ever! Önző, képmutató és kifejezetten rosszindulatú. Lényegében folyamatosan szekálja Miát, még a legnehezebb helyzetekben is, sőt meg is alázza mások előtt az állítólagos legjobb barátnőjét. Ezek után kíváncsiak vagyunk, bekerül-e a Neveletlen hercegnő harmadik részébe!

via Gfycat

Született feleségek: Susan

Sok szereplőnek volt egy-egy elég meredek húzása, de Susan lényegében mindenkinek csak ártott maga körül, miközben eljátszotta az ártatlant és a sebezhetőt. Őszintén szólva az is totál az ő hibája volt, hogy Mike meghalt!

via GIPHY

Kíváncsi vagy még néhány kulisszatitokra?

Még több

Programajánló