Kiderült, melyik sorozatfinálé okozta a legnagyobb csalódást

Elrontani egy zseniális, ráadásul közönségkedvenc sorozatot művészetnek tűnik. Az alábbi produkciók rendezői, producere és írói pedig mind hatalmas művészek ebben az értelemben, tekintve, hogy a popkultúra legkiábrándítóbb sorozatfináléit kaptuk tőlük.

Kiderült, melyik sorozatfinálé okozta a legnagyobb csalódást

Nem érhet véget minden egyes sorozat pont olyan tökéletesen, mint mondjuk a Szex és New York, az ideális lezárásra ugyanúgy születni kell, mint arra, hogy egy sztori menet közben tartsa fenn az érdeklődésünket. Az alábbi sorozatoknak ez sikerült is, csak sajnos vagy elfogyott a lendület, vagy túlírták a NAAAAGY befejezést. Az OnBuy.com arra volt kíváncsi, mely sorozatfinálék verték ki leginkább a biztosítékot a rajongóknál, a megkérdezettek (összesen 1517 fő) válaszai alapján pedig össze is állt a rangsor:

1. Nem, nem a Trónok harca került a lista élére, hanem a 6 évadot, és összesen 121 részt megélt Lost.

via GIPHY

2. Ne aggódj, az indokolatlan meztelenkedés és erőszak nagymestere, a Trónok harca 25 százalékkal csípte meg a második helyet. Látod, nem csak te utáltad, hogy a legtöbbet fejlődő karakter hirtelen megőrül, majd megölik, miután szinte mindenkit kinyírt maga körül.

via GIPHY

3. Bronzérmes lett a masszív csalódások listáján az Így jártam anyátokkal is (17 százalék szavazott rá), nekünk pedig csak egyetlen csendes megjegyzésünk lenne – miért várt valaki egy sitcomtól világmegváltó lezárást?

via GIPHY

4. 13 százalék gyűlölte egyik kedvenc angol sorozatunk, a Sherlock fináléját. Sajnos bólogatnunk kell: utálták a kritikusok, kirázta a hideget tőle a közönség, és mi is úgy kezeljük, mintha meg sem született volna az a bizonyos 4. évad.

via GIPHY

5. és 6. A szökés (12 százalék) és a Dexter (10 százalék) szintén méltóbb lezárást érdemelt volna a rajongók szerint.

via GIPHY

via GIPHY

Nem tökéletes, de ettől még szerethető sorozatok, amikkel megéri próbálkoznod:

Még több

Programajánló