A legjobb utazós Insta-oldalak, amiket azonnal be kell követned

Egyre kevésbé tudunk egy helyben ülni, így azt az időt, amíg nem lehet átkapcsolni világjáróba, virtuális utazással bekkeljük ki. Köszönj szépen az Insta legmenőbb idegenvezetőinek!

A legjobb utazós Insta-oldalak, amiket azonnal be kell követned

A pandémia okozta tragédiák és kisebb-nagyobb kényelmetlenségek mellett szinte elenyészőnek tűnik az, hogy már egy éve nem fedezhettük fel a világ egy újabb szegletét. Ugyan már picivel jobb a helyzet (?), mint egy évvel ezelőtt, azért mi még mindig nem mertük elkezdeni (még csak gondolatban sem) szervezni a következő vakációnkat, de azért mégis minden sejtünk vágyik arra, hogy kiszakadjon a szó szerint szürke hétköznapokból. Erre találták ki az utazós Insta-oldalak műfaját, ezért most megmutatjuk neked is a legszuperebb utazós influenszereket, akiket követned kell, ha már nagyon mehetnéked van.

@thecommonwanderer

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mark + Mim | Travel (@thecommonwanderer) által megosztott bejegyzés

Az ausztrál pár, Mark és Miranda már több mint 5 éve járják az utakat és élnek abból, hogy utaznak. A The Common Wanderer nevű oldalukon dokumentálják a kalandjaikat, amiből most persze nincs túl sok, mivel 1 éve ugyanabban a városban ragadtak: Budapesten! Szóval az ő Instájukon nemcsak a világ távoli pontjairól láthatsz lenyűgöző fotókat, de konkrétan Magyarországról is.

@nicole_franzen

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicole Franzen (@nicole_franzen) által megosztott bejegyzés

Nicole belsőépítészet-, utazás és ételfotósként dolgozik, így ha az ő oldalára tévedsz, mindháromból kapsz egy picit. Amikor nem kell otthon maradnia New Yorkban, akkor turistaként és fotósként is a helyi különlegességekre és rejtett kincsekre koncentrál.

@emitoms

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emily | Travel + Photo (@emitoms) által megosztott bejegyzés

Ha utazásról van szó, nálad a természet, a naplementék és a madártávlatból fotózott tájképek nyernek? Akkor gyorsan nyomj a követés gombra Emily Thomas fiókjánál, mert nála kizárólag ilyen képeket találhatsz.

@mr.pokee

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The World’s Cutest Adventurers (@mr.pokee) által megosztott bejegyzés


Mi már tudjuk, mi fog minden egyes nap jobb kedvre deríteni: a legédesebb sünik, Herbee and Audree, akik ilyen vidáman pózolnak a világ legcsodásabb látképei előtt. Sőt, a csapat azóta kiscicákkal is bővült!

@earthpix

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🌎 EarthPix 🌎 (@earthpix) által megosztott bejegyzés

Az @earthpix egy gyűjtemény a földkerekség leggyönyörűbb utazós képeiből a világ szó szerint minden tájáról. Ne lepődj meg, ha az egyik poszton még jégbarlangokat fedezel fel Izlandon, a másikban pedig már a Fülöp-szigeteki cetcápák veszik örül a kajakod.

@alexstrohl

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alex Strohl (@alexstrohl) által megosztott bejegyzés

Több, mint 2 millió ember nem tévedhet: ennyien várják ugyanis Alex Strohl drámai fényképeit. A lenyűgöző tájak mellé pedig Alex érdekes történeteket is megoszt a követőivel, amit egyszerűen élmény olvasni.

@theslowtraveller

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Carolyn (@theslowtraveler) által megosztott bejegyzés

Mindig is irigyelted Kate Winslet karakterét a Holidayben, amiért olyan mesebeli angol kuckóban lakott? Carolyn Stritch feedjét nézegetve teljesen elmerülhetsz az angol vidék legtündéribb részleteiben. Carolynt emellett azért is bírjuk, mert létrehozott egy könyvklubot (@theslowtravellerbookclub), ami nőknek nőkről írt köteteit ünnepli. Menő!

@millykr

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Thoroughly Modern Milly (@millykr) által megosztott bejegyzés

Camille Kenny-Ryder Instájáról értesülhetsz a legmenőbb hotelekről és az ínycsiklandó ételekről, amiket muszáj megkóstolnod.

@accidentallywesanderson

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

AWA (@accidentallywesanderson) által megosztott bejegyzés

Ha van valami, amit órákon keresztül szájtátva tudunk bámulni, az bármilyen Wes Anderson film. Az ő hihetetlen esztétikai érzéke pedig nem csak a mozi csodája: a való életben sétálgatva is felfedezheted az olyan építészeti különlegességeket, amiket akár Wes Anderson is boldogan használna díszletként.

Nem volt elég az utazásból?

Még több

Programajánló