Mindent visz a Halálos iramban 9 új előzetese

Begurult a Halálos iramban 9 friss előzetese, és vele együtt néhány infó a sztori lezárásáról.

Mindent visz a Halálos iramban 9 új előzetese

Ha valami, akkor a Halálos iramban-mozik igazi guilty pleasure kategóriás popcornszemek, amire örömmel áldozol az életedből x órát, sőt úgy érzed, még ő tesz neked szívességet. Viszont jó, ha már most szokod a gondolatot, hogy a szinte már ősidők óta építkező történet a végéhez közeledik.

Hogy pontosak legyünk, a nyáron startoló (reméljük semmi nem jön közbe) Halálos iramban 9. része megnyitja a teljes sztorit lezáró trilógiát, ami azt jelenti, hogy az új részen felül még két alkalommal élvezheted a kerekek aszfaltszaggatását, vagy merülhetsz alá a Dominic Toretto-féle családfogalomban.

A méltó lezárásban (ami ezeknek a borzalmasan végződő sorozatoknak nagyon nem jött össze) egyébként olyan szinten régóta gondolkodnak, hogy konkrétan 10 éve van terítéken, hogyan is kéne lekerekíteni a történetet. „Kb. 10 éve beszélgetünk a befejezésről, és most, hogy lassan tényleg összeáll a vége, nagyon boldog vagyok. Hiszen olyan régóta foglalkoztat már ez minket. De eddig minden oké. Azt gondolom, a legjobb úton vagyunk, és remek  döntéseket hozunk.” – nyilatkozta korábban a rendező, Justin Lin. Szóval öveket bekapcsol, búcsúra szépen lassan felkészül, magyar idők szerint ugyanis június 24-én végre megmártózhatsz a 9. részben.

Addig biztosan nem bírod és már MOST néznél valami szuper filmet vagy sorozatot?

Még több

Programajánló