Breaking: Kijött a Marvel legelső ázsiai szuperhősének előzetese

Rengeteg várakozás után végre vadiúj képkockákat láthatsz a Marvel eddig ismeretlen szuperhőseinek első képviselőjétől: kijött a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája előzetese!

Breaking: Kijött a Marvel legelső ázsiai szuperhősének előzetese

A Marvel úgy a 2020-as pangást idén ezerszeresen pótolja: a fantasztikus sorozatok és a hamarosan érkező, önálló Fekete özvegy-film után, most hivatalosan is elérkezett a már bejelentett, de eddig még ismeretlen szuperhősök ideje! Kijött ugyanis a Marvel első ázsiai szuperhősének, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája előzetese.

Az időzítés nem véletlen: ma van ugyanis a Shang-Chit alakító Simu Liu születésnapja, a Marvel pedig meglepte őt a trailerrel. Néhány órával ezelőtt ugyanis a színész még abban a tudatban volt, hogy ma csak a hivatalos posztert oszthatja meg, az előzetes pedig „néhány héten belül érkezik”.

Csakhogy néhány pillanattal később a Marvel ledobta a bombát és a Twitteren közzétette a videót. „Boldog születésnapot Simu Liu! Reméljük, tetszik a szülinapi ajándékod” – írták, mire Simu a lehető legizgatottabban reagált: „EZ A LEGJOBB SZÜLINAPOM!!”

Mivel a stúdió hivatalos bejelentése a Shang-Chiről rég volt, gyorsan idézzük fel, pontosan miről is fog szólni. A Simu által alakított címszereplő, Shang-Chi belekeveredik a Tíz Gyűrű szervezetbe, ahol kénytelen lesz szembenézni a múltjával, amiről azt hitte, maga mögött hagyta. A filmben szerepel még a szupervicces Awkwafina mint Katy, Shang-Chi legjobb barátja, illetve olyan ázsiai sztárok, mint Tony Chiu-Wai Leung, Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu, Ronny Chieng, Dallas Liu vagy Michelle Yeoh. A bemutató pedig szeptember 3-ára van betervezve. 

Na, de nem húzzuk tovább az agyad, íme a trailer:

Erre találsz mindent, ami Marvel:

Még több

Programajánló