Az 5 legmeghatóbb film, amit garantáltan megkönnyezel

Valld csak be, néha neked is kifejezetten jól esik egy kiadósat sírni egy szomorú vagy romantikus történeten! Az ilyen alkalmakra mutatjuk az 5 legmeghatóbb filmet.

Az 5 legmeghatóbb film, amit garantáltan megkönnyezel

Néhány évvel ezelőtt már kiadták hivatalosan is azoknak a filmeknek a listáját, amiken a legtöbben elsírják magukat. A felmérést a fivethirtyeight.com készítette, és erre olyan klasszikusok kerültek fel, mint a Titanik, a Ryan közlegény megmentése vagy a Szerelmünk lapjai. A teljes listát itt csekkolhatod. Most azonban olyan újabb mozikat gyűjtöttünk neked össze, amiket biztosan nem néztél még rongyosra, és garantáltan beindítják majd a könnycsatornáidat. Zsepiket előkészíteni, érkezik az 5 legmeghatóbb film!

Házassági történet (2019)

A Netflix egyik legsikeresebb produkciója a Házassági történet, és nem csak azért, mert két zseniális színészt, Adam Drivert és Scarlett Johanssont kértek fel a főszerepekre. A film azt mutatja be, hogyan hullik atomjaira egy házasság, hogyan próbálják meg megmenteni és mikor mérgesedik el a helyzet totálisan. A különlegessége abban rejlik, hogy nem a szokásos hollywoodi klisékkel és megoldásokkal operál, ráadásul teljesen hétköznapi problémákhoz és érzésekhez nyúl, és pont ezek adják a különlegességét. Imádni fogod!

A nővérem húga

Valószínűleg az összeállításunk egyik legkegyetlenebb filmje ez, már olyan szempontból, hogy alaposan összeszorít belülről és jó ideig nem enged. A mozi Jodi Picoult regénye alapján készült, és azt mutatja be, hogyan hat egy családra, szülőkre és testvérekre az, ha az egyikőjük halálos beteg. Készülj, mert nem lesz egyszerű végignézni!

Most jó

Dakota Fanning egyik legjobb alakítása Tessa Scott, szóval már csak ezért megéri megnézned. A főszereplő lány tizenhét éves, imád élni, és rengeteg mindenre vágyik még az életben. A baj csak az, hogy neki nincs ideje, szinte semmi, mivel leukémiás. Ezért bakancslistát ír, és elhatározza, hogy amit csak lehet, megvalósít róla. Út közben azonban rájön, hogy közel sem azok a dolgok a legfontosabbak, amiket ő annak hitt. Előre szólunk, ha a záporozó könnyeidtől már nem látod a film utolsó képkockáit, az teljesen normális.

Mielőtt megismertelek (2016)

2016-ban ez volt az egyik legjobban várt film, leginkább, mert mindenki kíváncsi volt, mit hoz ki magából Emilia Clark a Trónok harcán kívül. És azt kell mondanunk, abszolút megéri megnézni, ha kifejezetten egy romantikus, de nem elcsépelt sztorira vágysz! A színésznő Lou-t alakítja, aki egy különc, egyedi fiatal lány. Nem igazán tud mit kezdeni az életével, míg nem vállalja el új mukáját. Egy fiatal, gazdag bankárnak kell gondját viselnie, aki sajnos egy baleset miatt kerekesszékbe kényszerült. Will (Sam Calflin) nem egyszerű eset, cinikus és megfásult, szóval pont Lou-ra van szüksége!

Derült égből apu (2016)

A filmnek két verziója van, de mi kifejezetten a franciát ajánljuk Omar Sy főszereplésével! Ez az a történet, amitől egyszerre leszel felhőtlenül boldog és végtelenül szomorú. Megindító, vicces, szórakoztató és persze szívettépő is egyszerre. A sztori szerint Samuel a gondtalan agglegények életét éli, ám egyszercsak beállít egy nő és nála hagy egy csecsemőt, aki állítólag a közös kislányuk. Ahogy múlnak az évek, a férfi elképesztő apukává válik, akinek irigylésreméltó a kapcsolata lányával. Ekkor toppan be az életükbe a gyerek anyja…

De ha valami kevésbé sírósat is néznél:

Még több

Programajánló