Ezek a fantasztikus újdonságok érkeznek májusban a Netflixre

Ugye nem gondoltad, hogy netflixes ajánló nélkül hagyunk májusban? Nézd meg, milyen izgalmak várnak rád a hónapban!

Ezek a fantasztikus újdonságok érkeznek májusban a Netflixre

Elérkezett a május és vele együtt a havi netflixes ajánlónk is. Ezúttal a Netflix ismét ráerősít a platformon elérhető magyar tartalmakra, valamint várva várt filmekből és sorozat-folytatásokból is rengeteg lesz, de az új szériák között is garantáltan megtalálod az új kedvenced. Vágjunk is bele, nézzük a májusi kínálatot!

Tehát, ahogy mondtuk a streaming szolgáltató egy kis kihagyás után újra rágyúr a magyar filmekre, így azokból egyszerre három is érkezik: kettő Szász Attilától és egy Kovács Istvántól. Utóbbi, a Szürke senkik egy első világháborús sztori, de a háború kezdetén (ám nagyon nem a fronton) játszódik Szász Félvilág című filmje is. Míg az Örök téllel már a második világháborúba keveredünk. Egyszerűen nem tudunk választani a három nagyszerű alkotás közül, ha ránk hallgatsz, mindent megnézed.

Az érkező hollywoodi produkciók közül viszont annál könnyebben tudtuk kiválasztani a kedvencünket: ez pedig nem más, mint a Nő az ablakban, amit már régebb óta meg akarunk nézni, mint hogy a Netflix (nagy szerencsénkre) megvette volna a forgalmazási jogait. Az azonos című regény adaptációjának főszereplője az Amy Adams által alakított, agorafóbiás Anna Fox, aki összebarátkozik a szemközti lakásba beköltöző nővel, Jane Russellel (Julianne Moore). Csakhogy valami szörnyűségnek lesz a tanúja, ám a végére már ő maga sem tudja, hogy valóban megtörtént-e az eset vagy csak a képzelete játszott vele. Ha imádtad a Lány a vonatont és odáig vagy Hitchcock Hátsó ablak című klasszikusáért, akkor a két film tökéletes elegyét neked találták ki.

Szintén alig vártuk már a spanyol thriller-sorozat, a Ki ölte meg Sarát? folytatását, ami az első évad márciusi premierje után meglepően korán, már most május végén érkezik. Ez már csak azért is különösen jófejség a Netflixtől, mert az olyan szériák rajongóit, mint mondjuk a  Lucifer végeláthatatlan várakozásnak tették ki az utóbbi időben. De most végre megkönyörültek a fanokon, és hivatalosan is láthatod a sorozat befejező évadának második felét és egyben az ördögi történet befejezését.

Az új sorozatokkal most a streaming szolgáltató leginkább a szuperhősök lelkes nézőinek kedvezett, ugyanis a Netflix a hónapban ledobja a saját Bosszúállók-bombáját a Jupiter hagyatékával. Ez az újragondolt szuperhőssztori azt vizsgálja meg, mi történik, ha a világmegmentők kiöregednek, és az első generáció után a gyerekeik kezébe kerül az univerzum sorsa. Az előzetes alapján nem kicsit tűnik menőnek a produkció!

A májusban érkező produkciók teljes listáját itt tudod csekkolni:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Netflix Magyarország (@netflixhu) által megosztott bejegyzés

A Netflix kínálata végtelen:

Még több

Programajánló