A hideg futkos majd a hátadon a Marvel új videójától

A Marvel kiáll a mozik és a filmgyártás mellett, mindezt pedig olyan nagy kedvenceidet felvonultató videóval teszi, mint amilyen Vasember, Doktor Strange, Amerika Kapitány vagy a Fekete Özvegy. Készen állsz, hogy újra elkapjon a szuperhős életérzés?

A hideg futkos majd a hátadon a Marvel új videójától

A mozik szépen lassan újra nyitnak, és film is lesz bőven, kérdés viszont, vissza tudják-e csábítani a mostanra streaming platformokkal is boldogan beérő nézőket. A Marvel egyértelműen a mozik mellett kampányol új videójával, noha az elmúlt időszakban ők is nagy hangsúlyt fektettek saját sorozataik gyártására a legújabb fázisban, igaz, erre a döntésre még jóval a koronavírus-robbanása előtt jutottak.

A videó, amitől egészen biztosan borsózni fog a hátad, az eddigi Marvel-mozik emlékezetes jeleneteit eleveníti fel, amellett érvelve, hogy a mozizás egyaránt szól a közösség erejéről, arról, hogy együtt élünk át nagy élményeket, és hogy még mindig az egyik legszuperebb terep, hogy kiszakadj a valóságból.

És hogy be is bizonyítsa, mekkora ereje van a közösségnek, még egy nézői reakciót is bevágott a Bosszúállók: Végjáték gigantikus nagy csatajelenete alól. A Végjáték egyébként nagyjából az utolsó igazi nagy film volt, ami gond nélkül tudott moziban landolni anélkül, hogy premiert kellett volna módosítani. Sőt, még arra is volt idő, hogy néhány kivágott jelenettel kiegészítve visszaküldjék a moziba, hogy megdönthesse az Avatar rekordját, és ezzel minden idők legnagyobb bevételét hozó filmje legyen. Szóval borsózzon a hátad a reggeli kávé mellett:

Mi pedig ezekkel a cikkekkel ünnepeljük a szuperhősöket:

Még több

Programajánló