Végre leleplezték a WandaVízió legnagyobb rejtélyét

Maga a Marvel főnöke fejtette meg a WandaVízió legnagyobb titkát.

Végre leleplezték a WandaVízió legnagyobb rejtélyét

Amilyen rejtélyesen indult a szitkomokba menekülő Wanda története, annyira vált hamisítatlan Marvel-produkcióvá a sorozat a fináléra – de annak ellenére, hogy a kirakós legtöbb darabkája a helyére került, a WandaVízió egyik legfontosabb részéről a mai napig csak találgatni tudtak a fanok.

Igen, azokra a reklámblokkokra gondolunk, amik random megjelentek egy-egy epizód közepén és mindig valamilyen Wandával kapcsolatos dologra utaltak (mint a Stark Industries vagy a Hydra). Sokan azt gondolták, hogy az egész szitkommal ellentétben a reklámokat Agatha gyártotta, de most ledőlt ez az amúgy izgi teória. Az igazság az, hogy a hirdetések Wanda tudatalatti segélykérései voltak.

Ezt a Marvel főnöke, Kevin Feige leplezte le a Rolling Stone-nak adott interjújában – írja az IndieWire. Egészen konkrétan arról van szó, hogy eredetileg ezek a kis videók kódolt üzenetek voltak, amiket Wanda Doctor Strange-nek küldött. Mert igen: Doctor Strange majdnem megjelent a WandaVízió fináléjában!

A Marvel már Benedict Cumberbatch-csel is leszerződött az utolsó részre, de a tervet végül úgy ahogy van, kukába dobták – csak a reklámblokkot hagyták meg. „Néhányan lehet, hogy örültek volna Doctor Strange felbukkanásának, de az elvette volna a fókuszt Wandáról. Nem akartuk, hogy a sorozat végéből rögtön a következő film kezdődjön, azt meg pláne nem, hogy egy fehér fickó megmagyarázza Wandának a saját erejét” – osztotta meg az infót Feige.

És Wandának végül tényleg nem volt szüksége senki segítségére ahhoz, hogy végérvényesen rátaláljon önmagára és Skarlát Boszorkánnyá váljon (oké, azért egy-két trükköt ellesett Agathától), a 2022. március 25-ére bejelentett Doctor Strange 2-ben pedig remélhetőleg ereje teljében tér vissza.

Olvasd el a legfrissebb Marvel-híreket:

Még több

Programajánló