Alig várod A Bridgerton család folytatását? Ezeket a sorozatokat nézd meg a második évadig!

Azt ugyan tudjuk, hogy tavasszal elkezdték forgatni A Bridgerton család második évadját, de egyelőre fogalmunk sincs, mikor mutatja be a Netflix az új részeket. De ha esetleg nem akarod még ötödjére is ledarálni az első szezont, akkor válassz inkább egy új kedvencet a listánkról!

Alig várod A Bridgerton család folytatását? Ezeket a sorozatokat nézd meg a második évadig!

Shonda Rhimes zsenialitásának és persze a forró szexjelenteknek hála (Köszönjük, Regé-Jean Page!) A Bridgerton család pár héttel a bemutatása után a Netflix legnézettebb műsora lett, szóval egyáltalán nem volt kérdéses, hogy a streaming-szolgáltató berendeli-e a második évadot. (Sőt, már a harmadik és a negyedik szezon elkészítését is bejelentették!) Az új epizódok premierjéről viszont egyelőre sajnos nem tudunk semmit, de valószínűleg jó pár hetet el kell még töltenünk Bridgertonék nélkül… De szerencsére a nem ez az egyetlen sorozat, ami tele van botrányokkal, szexszel – na meg bámulatos kosztümökkel a múltból. Szóval összegyűjtöttünk neked néhány szériát, amivel átvészelheted ezeket a következő hónapokat Lady Whistledown pletykái nélkül. A hideg estéken úgyis szükséged lesz valamire, amivel bekuckózhatsz.

Nagy Katalin – A kezdetek (The Great)

Az Elle Fanning és Nicholas Hoult főszereplésével készült sori London helyett az 1700-as évekbe repít vissza téged. Az alkotók egészen izgalmas (vagy inkább botrányos?) oldalról közelítették meg Nagy Katalin életét. Úgy mutatják be őt, mint egy badass fiatal nő, aki éppen a férje meggyilkolását tervezi. Ja és nem mellesleg meg akarja dönteni a világ egyik legerősebb kormányát, hogy egyenlőséget harcolhasson ki az országban. Egyelőre egy évad van, de már a másodikat is megrendelték!

Outlander – Az idegen

A Bridgertonhoz hasonlóan az Outlander is egy regényfolyamon alapul: Diana Gabaldon azonos című műveit dolgozták fel a sorozathoz. Az alkotók itt is modernizálták egy kicsit a szereplőket, hiszen a 18. században játszódó történet főhőse, Claire Randall a 20. századot képviseli a nézőpontjával. Ráadásul vagy egy egészen különleges csavar is a történetben! A második világháborúban ápolónőként szolgáló Claire egy skóciai nyaraláson próbálja kipihenni magát a békekötés után, ám amikor egyik nap elszundít egy kicsit, váratlanul 1743-ban tér magához. Ahol megismerkedik Jamie Fraserrel, a szerelmüket és a kémiájukat pedig még a tér-idő kontinuum sem tudja megállítani. Mivel már öt évad kijött a szériából (a hatodik is úton van), simán elütöd vele az időt a Bridgerton folytatásáig.

A Hiúság vására (Vanity Fair)

Ne aggódj, nem fogytunk ki a könyves adaptációkból, ezt például William Makepeace Thackeray kötete ihlette. Ez a hét részes széria ugyan nincs tele a Simon és Daphne mézesheteihez hasonló jelenetekkel, mivel inkább arra fókuszál, hogy az elbűvölő Becky Sharp miként küzdi fel magát az elit társaságban felső-osztálybeli férfiak elcsábításával. A terveit azonban alaposan megkavarják az érzései Rawdon Crawley iránt

The Cook of Castamar

A legjobbat pedig természetesen utoljára hagytuk! A spanyol készítésű The Cook of Castamar ugyanis szinte minden tekintetben tökéletesen hozza A Bridgerton családot. Netflixen elérhető? Pipa! A színészekre lélegzetelállító jelmezeket és parókákat adtak? Pipa! A kiváltságos, jómódú társadalom tagjainak szerelmi életéről mesélnek? Pipa! 18 karikás jelenetek? Pipa! Egyébként egy feleségét gyászoló hercegről szól a sori, aki az udvar új szakácsánál keres vigasztalódást…

Még mindig nem találtad meg, mit nézz?

Még több

Programajánló