5 zseniális film a szombat esti lustálkodáshoz

Odakint már ezerrel tombol az ősz, a hátad mögött tudhatsz egy hosszú hetet, szóval ugorj fejest a hétvégébe, és pihenj néhány izgalmas film mellett – mutatjuk a listát.

5 zseniális film a szombat esti lustálkodáshoz

Itt az ideje bekuckózni a takaró alá egy bögre kakaóval vagy teával, és megnézni egy szuper filmet. Ugye, te is így gondolod? Ha igen, akkor hívd át a barátnőidet egy mozis estére és válasszátok ki a kedvenceteket az alábbi listáról.

Éjszakai játék (RTL Klub, 22:05)

Annie (Rachel McAdams) és Max (Jason Bateman) imádják a társasjátékokat, ráadásul verhetetlenek bennük. Egy igazi kihívójuk akad csupán, méghozzá a férj tőzsdemilliomos tesója, Brooks. A következő hétvégén ő is csatlakozik a játékosokhoz, ráadásul egy különleges, krimijátékkal rukkol elő. Annie-ék csak sokára jönnek rá, hogy valóban emberrablás történt, amit nekik kell megoldaniuk. Vajon sikerül?

Szenilla nyomában (VIASAT3, 21:00)

Ha imádtad annak idején a Nemo nyomábant, de valamilyen érthetetlen okból kifolyólag még nem volt meg a második rész, itt az ideje pótolnod. Ezúttal Szenilla, a szenilis kék halacska kel útra, hogy választ kapjon a nagy kérdésekre. Ki ő, kik a szülei, és miért nem emlékszik semmire a múltjából? Kalandjaira persze Pizsi és Nemo is vele tart!

Kéjlak (RTL II, 23:20)

Öt nős pasi együtt bérel egy lakást, ahová titkos randevúkat szerveznek a szeretőikkel vagy egyéjszakás kalandokat bonyolítanak le. A hűtlenek társasága nagy bajba kerül, amikor egy reggel egyikük, Vincent egy gyönyörű szőke, meztelen, ám halott lányt talál a lakásba lépve… Amikor felhívja a többieket, egy szövevényes és durva ügy kezd kirajzolódni. Ráadásul a rendőrség is bekapcsolódik.

Szexvideó (Super TV2, 01:50)

Jay (Jason Segel) és Annie (Cameron Diaz) már tíz éve házasok, gyerekeik vannak és szeretik egymást, de az ágyban már nem olyan jó együtt, mint régen, valahogy kihunyt a tűz. Szeretnék menteni a menthetőt, ezért úgy döntenek, kipróbálnak valami újat: filmre veszik, ahogy hancúroznak. Reggel azonban sokkot kapnak, amikor rájönnek, véletlenül nyilvánosságra hozták a videójukat a neten. Hogyan fogják ezt megoldani?

Gravitáció (HBO, 20:00)

Dr. Ryan Stone (Sandra Bullcok) orvosmérnök a NASA-nál, ez az első küldetése a világűrben, míg társa, Matt Kowalsky (George Clooney) számára ez az utolsó misszió a nyugdíj előtt. Egy előre nem látható meteorzápor azonban elpusztítja a bázisukat, a társaikat, őket pedig elszakítja az űrsiklótól, ami az életet jelenthetné. Összeköttetés nincs a Földdel, nem érkezik segítség. Túl lehet ezt élni egyáltalán?

Jöhet még néhány tipp ezen felül?

Még több

Programajánló