A You 3. évada minden eddiginél parább lett az előzetes alapján

Dobj el mindent, kijött a You 3. évadának előzetese, és már most megsúgjuk, hogy sokkal keményebb lesz az első kettőnél.

A You 3. évada minden eddiginél parább lett az előzetes alapján

Hogy mi történik Joe Goldberggel a Guinevere Beckkel való tragikus fejezet után, és persze azután, hogy feleségül veszi a 2. évadban Love Quinnt, aki még Joe-nál is nagyobb szörnyeteg a sorozatban? A You 3. évadának most befutó előzetese alapján SEMMI JÓ.

Joe persze igyekszik, bízik abban, hogy fia születése végre elég lesz ahhoz, hogy új ember lehessen, az ösztönei, na meg persze új szomszédja utáni megszállottsága azonban erősebb. Tovább bonyolítja a helyzetet Love is, aki viszonylag gyorsan kiszagolja, hogy valami – vagy valaki – bezavart Joe-val való házasságába, így felkeresnek egy terapeutát. Arra, hogy ámokfutásuknak a nyugodt kis kertvárosi élet is tökéletes helyszín, sajnos kőkemény bizonyíték, hogy az előzetes végén valakit nagy erőkkel próbálnak elásni. Sokat már nem kell várnod, hogy kiderüljön, ki az áldozat és merre halad Joe története, október 15-én ugyanis végre elstartol a You 3. évada. Addig pedig hangolódj az előzetessel:

Amit viszont már MOST csekkolhatsz a Netflixen:

Még több

Programajánló