Fogadjunk, hogy ezt soha nem vetted észre a Bosszúállókban

A Bosszúállók csapata azért is volt annyira szerethető, mert a közös célok mellett a tagokat valódi, igaz barátság kötötte össze. Legalábbis eddig így gondoltuk…

Fogadjunk, hogy ezt soha nem vetted észre a Bosszúállókban

Mielőtt még elárulnánk miről is van szó, készülj fel rá, hogy egy világ fog összedőlni benned… Csak akkor olvass tovább, ha vállalod a kockázatot.

A Marvel szuperhősei egy igazi nagy családot alkottak – a tagok nem csak a világ megmentése érdekében harcoltak egymás oldalán, de „munkán kívül” is egy szoros barátság alakult ki a Bosszúállók között. Legalábbis mi nézők ezt gondoltuk….

Egy rövid, de annál sokkolóbb TikTok-videó azonban lerántotta a leplet erről a barátságról. Olyan részletekre mutatott rá, amik azt bizonyítják, hogy a szuperhősök annyira nagyon azért mégsem törődtek egymással. Íme, a bizonyítékok:

@imdylanstark

The truth hurts… 🤕#marvel #avengers #ironman #tonystark #mcu #spiderman #captainamerica #loki #thor #blackpanther #thanos #endgame #steverogers

♬ original sound – jordan

Miután Thor sikertelenül próbálta megállítani Thanost, a viharisten belezuhant a gyász legmélyebb gödrébe, depressziós lett. És, hogy mit csináltak ekkor az úgynevezett barátai? Legfőképpen semmit. Öt éven keresztül senki rá sem nézett Thorra. Amikor öt év elteltével végre rátalálnak, Thor csak nyomokban emlékeztet egykori önmagára: rákapott az italra, ki sem mozdul otthonról, meglehetősen ápolatlan, és kissé elhízott. Mindez a depresszió, sőt a PTSD tünete is lehet, ám ahelyett, hogy komolyan vennék a problémáját, a társai inkább a súlyával kezdenek el poénkodni. Lássuk be, ez azért nagyon nincs rendben.

És akkor ott van még Vasember, azaz Tony Stark.  Ha belegondolunk elég sokat elmond a Bosszúállók közötti „szoros kapcsolatról”, hogy valójában senkinek nem volt fogalma arról, hogy Tony megházasodott és még egy lánya is született. Tony vajon ennyire nem bízott a „barátaiban”?

A TikTok videó szerint valódi, igaz barátság csak és kizárólag Clint és Natasha között alakult ki. És ha jobban belegondolunk, ez így is van. Még akkor is kitartottak egymás mellett, amikor az Amerika Kapitány: Polgárháború filmben két ellentétes oldalon találták magukat. Igaz ugyan, hogy a Bosszúállók utolsó részében Natasha halálával  a barátságuk keserédes véget ért, az utolsó közös jeleneteik ismét csak megmutatták, mennyire fontosak egymásnak.

Csodálkozz rá még több Marvel-tényre:

Még több

Programajánló