A legőrültebb rajongói teóriák a You 3. évadáról

Már nem kell sokat várni és érkezik a You harmadik évada. A rajongók szerint a következők történhetnek az új epizódokban.

A legőrültebb rajongói teóriák a You 3. évadáról

Mint azt nemrég megtudtuk, a Netflix egyik legparább sorozata, a You folytatása hamarabb érkezik, mint azt remélni merted. Penn Badgley és Victoria Pedretti már biztosan visszatértnek a harmadik évad októberi premierével, de hoznak magukkal egy rakás új arcot is. Eddig csupán ennyi a megingathatatlan infónk, az, hogy pontosan miről fog szólni az új szezon, egyelőre nagyobb rejtély, mint az, hogyan lett egy szociopata sorozatgyilkos az egyik kedvenc karakterünk.

De szerencsére a rajongókat nem kell félteni, van egy csomó elméletük arról, mire számíthatunk a Youban. Csak egy kis emlékeztető: a második évad egy kertvárosban ért véget, ahol Joe és Love a közös otthonukat rendezik be a kisbabájukat várva. Csupa boldogság – bár valószínűleg nem sokáig. Lássuk, mit gondolnak a fanok!

Joe következő áldozata Beckhez köthető

Igen, a második évadban Joe és Love látszólag boldogan új életet kezdtek, csakhogy a srác már rég kiszúrta a következő nőt, akinek megszállottja lehet. Bár kezdetben sokan azt gondolták, hogy ez konkrétan Joe saját anyja lehet, ezt maga Penn Badgley vetette el villámgyorsan, így a másik potenciális ötlet, hogy a szomszéd valahogyan Beckhez lesz köthető. Egyesek szerint Beck édesanyjáról van szó (a könyvek és az írás utalhat erre, ahogy a csengőszó is, ami Joe könyvesboltját idézi), vagy éppen Beckről. Igen, a lány meghalt az első évad végén, de pont ezt hittük Candace-ről is, aki végül hús-vér valójában felbukkant. Bár a Netflix szerint a szomszéd egy Natalie nevű házas nő, ez még nem jelenti azt, hogy ez ne lehetne Beck új identitása, esetleg a lány nővére vagy bármilyen rokona.

Love és Joe egymás ellen fordulnak

Azt már tudjuk, hogy ebben a kapcsolatban nem Joe az egyetlen, akinek van egy sötét oldala. És ki tudja, mi történik, ha összezársz két gyilkost? Ja, és emlékszel, hogy Joe csak azért nem ölte meg Love-ot, mert megtudta, hogy terhes? Hát igen, ez nem feltétlenül az örökkön örökké tuti receptje. Penn Badgley egyébként utalt is arra, hogy a szerelmesekből ellenségek-vonalra szavazó rajongóknak igaza lehet: „Még Joe is azt mondja, hogy ők ketten nem lelkitársak. A végén konkrétan fél Love-tól. Simán megtörténhet a harmadik évadban, hogy egymás esküdt ellenségei lesznek.”

Joe meghal?

A halál nagyon is lehetséges végkifejlet a kedvenc irodalomrajongó szociopatánk esetében. „Joe-nak bűnhődnie kell, de hogyan? Börtönbe megy? Meghal? Nem tudom” – mondta Penn, majd mikor megkérdezték, hogy talán egy másik karakter végez vele, azt válaszolta: „ez elég esélyes, nem? Szerintem elkerülhetetlen.” Talán épp Love fogja megölni őt? Vagy valaki más, akinek keresztbe tett korábban? Erre nemhogy a fanok, de még Penn sem tudja a választ.

A baba nem Joe-é

Megvan az a rész a második évadban, amikor Love és Joe szétmentek és a lány összejött egy Milo nevű fazonnal? Na, az elméletek szerint sanszos, hogy valójában övé a kisfiú, akinek a trailer óta a nevét is tudjuk: Henry. Ha viszont kiderül, hogy nem Joe az édesapja Henry-nek, biztosan elszabadul a pokol.

Ellie leleplezi Joe-t

Joe eddig simán megúszta a gyilkosságokat, de meddig lehet ezt vajon folytatni? A rajongók úgy gondolják, ha Ellie-n, Delilah kishúgán múlik, akkor nem sokáig. Nem elég ugyanis, hogy most már gyűlöli Joe-t, a srác egyenesen bevallotta neki, hogy megölte Hendersont, szóval Ellie már ismeri az igazi énjét. Joe azonban sosem bánt gyerekeket, szóval még ha le is leplezi őt, Ellie meg fogja úszni a dolgot.

via

Nem csak a You-ról születnek vad teóriák:

Még több

Programajánló