Látnod kell az első képkockákat az X-Faktor új évadából

Már csak alig több, mint két hetet kell kibírnod és érkezik az X-Faktor 10. évada, amiből most kaphatsz egy kis ízelítőt.

Látnod kell az első képkockákat az X-Faktor új évadából

Október 9-én jön az X-Faktor 10. évada, ami minden eddiginél izgalmasabbnak, viccesebbnek és őrültebbnek ígérkezik. Legalábbis a most kijött első képkockák alapján, amiben a szuper tehetségek mellett lófejben érkező versenyzők és egyéb sokkoló produkciók is feltűnnek.

Ezen kívül abba is nyerhetsz egy kis betekintést, milyen lesz a megújult, jubileumi szezon. Igen, ezúttal inkább a kék és lila színek dominálnak majd, de most nemcsak a külsőre gondoltunk, hiszen a zsűri egy tagja és a műsorvezető is lecserélődött. 

Bár biztosak vagyunk benne, hogy nyomon követted a változásokat, azért gyorsan felidézzük, pontosan mi történt az elmúlt hónapokban az X-Faktor háza táján. Először is: Dallos Bogi új kihívásokra vágyott, így végül ő volt az a négyesből, aki felállt a zsűriszékből. ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti maradtak, hozzájuk csatlakozott Csobot Adél, akinek így a karrierje tökéletes ívet írt le: ő maga is a műsorban kezdte, és most segíthet egy versenyzőnek elérni a győzelmet. Másrészt pedig, miután Lékai-Kiss Ramóna távozott az RTL Klubtól, ezért találni kellett a helyére valakit – így jött a képbe Miller Dávid, aki hatalmas lelkesedéssel vágott bele a feladatba.

De, ahogy a beharangozóból kiderül, sokkal nagyobb meglepetések érték a forgatás során, mint amire számított (legalábbis erre következtetünk a teljesen döbbent arca láttán).

 

Pörgesd át a nap eseményeit:

Még több

Programajánló