Végre kiderült, mikor jön a Legendás állatok 3

Ha netán elfeledkeztél volna arról, hogy létezik a Legendás állatok-sorozat Harry Potter világában, akkor most garantáltan visszakerül a térképedre: bejelentették a következő rész címét és premierjének időpontját.

Végre kiderült, mikor jön a Legendás állatok 3

Annyi minden történt az elmúlt egy évben a világban (és annál kevesebb dolog a mozikban), hogy nem csodálkoznánk, ha néhány pillanatra kiesett volna, hogy van egy filmes sorozat, aminek a folytatásaira mindennél jobban kíváncsi vagy: a Legendás állatok. Főleg, mert pont a soron következő harmadik részből rúgták ki páros lábbal Johnny Deppet, így mostantól egészen másképp fog kinézni a franchise.

De azért nem vesz 180°-os fordulatot a dolog, ne aggódj: a Legendás állatok 3 továbbra is Dumbledore és Grindelwald legendás összecsapása felé tesz még egy lépést – csak ezúttal Depp helyett Mads Mikkelsen bújik a sötét varázsló bőrébe. A történet szerint ugyanis Dumbledore Göthe Salmandert és csapatát egy veszélyes küldetésre küldi Grindelwald és egyre növekvő követőtábora felderítésére. De közben persze a legendás lények sem maradhatnak ki a buliból: régi és új állatokkal egyaránt találkoznak majd. És Johnny Deppen kívül minden eddig felbukkant korábbi színész visszatér majd Jude Law-tól Eddie Redmayne-ig.

Most pedig a Warner Bros. stúdió azt is bejelentette, hogy milyen címen és pontosan mikor kerül mozikba a folytatás. És a jó hírünk az, hogy a Legendás állatok: Dumbledore titkaira keresztelt (izgalmas cím!) harmadik részre kevesebbet kell várnod, mint hitted: 2022. április 15-én érkezik.

Ahogy az öt részesre tervezett sorozat korábbi felvonásait, úgy ezt is J. K. Rowling írta és David Yates rendezte, mi pedig már alig várjuk.

Fusd át a nap híreit:

Még több

Programajánló