Idén is rengeteg szuper karácsonyi filmmel erősít a Netflix – Mutatjuk őket!

Már legalább ezerszer láttad az Igazából szerelmet és a Holidayt, szóval ebben az évben inkább egy új film mellett nassolnád a szaloncukrot a rénszarvasos pulcsidban? Ne aggódj, a Netflix most is eláraszt majd ünnepi romkomokkal…

Idén is rengeteg szuper karácsonyi filmmel erősít a Netflix – Mutatjuk őket!

A szeptember tulajdonképpen már majdnem tél, szóval szerencsére el is lehet kezdeni a visszaszámlálást karácsonyig. (Felesleges tagadni, mi is kimatekoztuk már a fennmaradó napokat…) És ahogy októberben már ünnepi díszeket és szaloncukrot is kaphatsz a boltokban, úgy a Netflix is ezerrel elkezdi decemberre hangolni az előfizetőit még az őszi hónapokban. A streaming-szolgáltató újabb és újabb karácsonyi filmeket vesz fel a műsortárába és ebben az idei évben sem tesz kivételt. Máris tudunk 4 olyan ünnepi romkomról, amik 2021-ben debütálnak majd a platformon. Előzeteseket ugyan még nem tudunk neked mutatni, de mi már a történetek alapján is nagyon várjuk a legújabb romantikus vígjátékokat.

Love Hard

A Netflix legújabb karácsonyi rom-komjában két év kihagyás után végre újra találkozhatsz a vásznon a Vámpírnaplók sztárjával, Nina Dobrevvel. Ezúttal egy Natalie Bauer Los Angeles-i csajt fog alakítani, aki egy randiappon keresztül megismeri álmai férfiját, ezért úgy dönt, hazautazik miatta karácsonyra a szülővárosába és meglepi őt. De végül mégis ő lesz az, aki megdöbben, mert sajnos rá kell jönnie, hogy catfishing áldozata lett. Mr. csaló Nagy Ő azért megígéri neki, hogy összehozza őt a gyerekkori szerelmével, amennyiben Natalie az ünnepek alatt úgy tesz, mintha a barátnője lenne. A Love Hard november 5-én érkezik meg a streaming-szolgáltató műsorára.

A Castle For Christmas

Ha azt hitted, mindössze ennyi rom-kommal készült neked az idei évre a Netflix, akkor tévedsz! A Castle For Christmas középpontjában egy gazdag amerikai íróról szól, aki kinéz magának egy kastélyt (igen, ennyire jól áll!) Skóciában. A gond csak az, hogy a skót herceg nem igazán akarja azt eladni külföldi vevőnek… A bemutató dátumát egyelőre még nem lehet tudni, de a főszerepekben Brooke Shieldset és Cary Elwest láthatod majd.

 

Karácsonyi cserebere 2.

Karácsonyi cserebere 2. (Fotó: Netflix)

 

Karácsonyi cserebere 3 (The Princess Switch 3)

Úgy tűnik, többé nem lesz karácsony Vanessa Hudgens nélkül, ugyanis a színésznő még mindig folytatja a Karácsonyi cserebere sztroriját. A második részben megismert harmadik hasonmás, Fiona ismét felbukkan majd, ám ezúttal nem Margaret és Stacy ellen fog szövetkezni, hanem segít nekik visszaszerezni egy ellopott ereklyét, aminek felbecsülhetetlen az értéke. Na persze egyáltalán nem biztos, hogy szükségünk van erre a filmre, de a karácsonyi hangulatot tutira meghozza és az ünnepi bejglikóma mellé is tökéletes lesz.

Single All the Way

Adott egy szingli pasi, Peter (Michael Urie), aki megunta, hogy a családja folyton megjegyzéseket tesz arra, hogy még nem kötelezte el magát. Ezért megkéri a legjobb barátját, Nicket (Philemon Chambers), hogy játssza el a párját az ünnepek alatt. Arról viszont fogalma sincs, hogy közben az anyja is beszervezett neki egy vakrandit a szexi edzőjével, Jamesszel (Luke MacFarlane). A romkomban a Ginny & Georgiából ismert Jennifer Robertson és a Doktor Szöszi sztárja, Jennifer Coolidge is feltűnnek majd.

A romkomokra sosem tudnál ráunni?

Még több

Programajánló