Sztárok, akik nemcsak egy sorozatban, hanem a valóságban is összejöttek

Kit Harington azt vallja, elég nehéz nem beleszeretni valakibe, akivel szerelmespárt kell alakítani az embernek színészként, ha egyébként is érzik a vibrálást egymás között. Nos, ezzel a kijelentésével biztosan sokan egyet értenek… főleg azok, akik rajta kívül még felkerültek a listánkra!

Sztárok, akik nemcsak egy sorozatban, hanem a valóságban is összejöttek

Még a képernyőkön keresztül is sugárzott, milyen brutális kémia van a Vágyak/Valóság sztárjai, azaz Sarah Shahi és Adam Demos között, úgyhogy mi meg sem lepődtünk, amikor kiderült, a kamerákon túl is összejöttek. A páros a széria forgatásán találkozott először és állítólag már az első percektől fogva vonzódtak a másikhoz. Sarah és Demos azóta is elválaszthatatlanok és nem is titkolják az érzéseiket „Nem tudom pontosan, hogyan lehet az, hogy két ember, akik a világ másik feléről származnak, ennyire hasonlítsanak egymásra, de abban biztos vagyok, hogy találkoznunk kellett, egymásnak lettünk szánva. Tudom, hogy megtaláltam a lelki társam, az örökkévalóságomat” – írta a színésznő az Instáján.

Sarah Shahi és Adam Demos

Sarah Shahi és Adam Demos (Fotó: Instagram/@sarahshahi)

Az egymásra találásuk persze egyáltalán nem szokatlan Hollywoodban, hiszen számtalan szerelem szövődött már a sorozatok színfalai mögött. Van, amelyik időközben véget ért, mások pedig örökre összekötötték az életüket. Mutatjuk is néhányat a munkahelyi románcok közül!

Anna Paquin és Stephen Moyer

Anna Paquin és Stephen Moyer

Anna Paquin és Stephen Moyer (Fotó: Jason Merritt/Getty Images)

A True Blood – Inni és élni hagyni főszereplői 2010 óta boldog házasságban élnek és egy ikerpár, Charlie és Poppy büszke szülei. (Stephennek pedig az előző kapcsolataiból egy fia Billy, illetve egy lánya, Lilac is született.) Adamékhez hasonlóan köztük is azonnal repkedtek a szikrák és már a pilot forgatása után elkezdtek randizni 2007-ben. „Bármilyen sziruposan is fog hangozni, de már a harmadik vagy negyedik forgatási napon tudtam, hogy vele akarom tölteni életem hátralévő részét” – árulta el később Stephen.

Rose Leslie és Kit Harington

Rose Leslie és Kit Harington

Rose Leslie és Kit Harington (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

A tündérmesék sorából nem maradhat ki a Trónok harca szereplőinek sztorija sem, hiszen Rose és Kit a mai napig egy (házas)pár alkotnak. Ugyan a soriban nem happy enddel ért véget a románcuk, de mégis a közös jeleneteik döbbentették rá őket arra, hogy több van köztük a munkatársi viszonynál. „Amikor az ember már eleve is vonzódik valakihez, aztán pedig még el is kell játszania ezt egy show kedvéért, akkor nem nehéz tényleg beleszeretni a másikba” – mesélte Kit. Az igent 2018 nyarán mondták ki egymásnak, 2021 elején pedig megszületett első közös gyermekük, egy kisfiú. (A pontos dátumot nem tudjuk, mert iszonyatosan óvják a magánéletüket a nyilvánosságtól.)

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Ashton Kutcher és Mila Kunis

Ashton Kutcher és Mila Kunis (Fotó: Jesse Grant/Getty Images)

Mila és Ashton még az Azok a 70-es évek show című sorozatának forgatásán ismerkedtek meg, a pilot forgatásakor a színésznő mindössze 14 volt, későbbi férje pedig 20. Mila már akkor belezúgott Ashtonba, ráadásul tőle kapta élete LEGELSŐ csókját a kamerák kereszttüzében. „Fogalmam sem volt erről. De örülök is neki, hogy nem tudtam róla, mert tuti, hogy óriási nyomás lett volna rajtam” – jelentette ki utólag a színész. Ennek ellenére csak 2012-ben kezdtek el randizni a valóságban is. 2014 elején eljegyezték egymást, majd még ebben az évben megszületett kislányuk, Wyatt Isabelle. 2015-ben egy szűkkörű esküvőn összeházasodtak, 2016-ban pedig megérkezett a fiuk, Dimitri Portwood. Mára viszont azért cikkeznek róluk, mert bevallották, csak akkor fürdetik meg a gyermeküket, ha láthatóan koszosak.

És hogy kik azok a sorozatsztárok, akik nem élnek együtt boldogan, míg meg nem halnak?

A pletykafészek főszereplői, Blake Lively és Penn Badgley, Vámpírnaplók ikonikus szerelmespárja, Nina Dobrev és Ian Somerhalder, A narancsvidékes Rachel Bilson és Adam Brody, a Szívek szállodájából Alexis Bledel és Milo Ventimiglia, illetve az Agymenőkben megismert Kaley Cuoco és Johnny Galecki is szakítottak néhány év után.

Ha már úgyis a sorozatokról beszélünk, ezeket érdemes megnézned:

Még több

Programajánló