Izgalmas filmek, ha bekuckóznál ma este

Elég volt az egész heti nyüzsgésből? Akkor kapcsolj ki ma este egy szuper filmmel, mutatjuk a felhozatalt!

Izgalmas filmek, ha bekuckóznál ma este

Elfáradtál a héten és ma este már semmi kedved elindulni otthonról? Teljesen megértünk, ezért kiválogattuk neked a szombat legeslegjobb filmjeit! Neked nincs más dolgod, mint beizzítani egy kis nasit és kezdődhet is a mozi est!

Démonok között (VIASAT6, 23:30)

A Perron-család öt gyerekkel költözik be egy meseszépnek tűnő és hatalmas vidéki házba, de nem is sejtik, hogy a kúriának már van lakója. Egy démon figyeli minden lépésüket és azon dolgozik, hogy pokollá tegye a mindennapjaikat, rettegésben tartja őket. Ekkor hívják meg magukhoz Ed és Lorraine Warrent, akik paranormális jelenségekkel foglalkoznak, és akik megpróbálják kiűzni Perronéktól a gonoszt.

Papás babás (Prime, 23:50)

Adrien egy olyan pasi, aki bár már 40 éves is elmúlt, még mindig úgy éli az életét, akár egy kamasz. A barátnője, Maude nagyon türelmes volt vele, de úgy  látja, semmi esély rá, hogy a férfi felnőjön, ő pedig családra, gyerekekre vágyik, ezért elhagyja. Adrien kikészül és úgy dönt, bölcsődét nyit, hogy bebizonyítsa, valójában készen áll az apaszerepre. De vajon tényleg így van?

Avatar (SuperTV2, 17:40)

Egy deréktól lefelé lebénult háborús veterán a Pandora nevű bolygóra utazik, amelyet a na’vik laknak. Ők az emberhez hasonló faj, de a nyelvük és a kultúrájuk elképesztően különbözik az emberitől. A földiek csak úgy élhetnek túl ebben a világban, ha régi agyuk megőrzésével új testet öltenek és egy ilyen lény szemével tekintenek erre a varázslatos helyre. A katonának azonban küldetése is van, amit mindenáron végre kell hajtania.

Komfortos mennyország (HBO, 01:50)

Susie (Saoirse Ronan) egy 14 éves kislány, akit egy nap az iskolából hazafelé menet elrabolnak és megölnek. A családja azonnal értesíti a rendőrséget, ám ők már csak a halálhírét vihetik haza nekik. Salmonékat elképesztően megviseli a tragédia és nem is sejtik, kislányuk félúton ragadt a mennyország és a föld között, innen próbál segíteni nekik és rávezetni őket arra, ki volt a gyilkosa. A tettes közelebb van, mint azt bárki gondolná.

Aquaman (HBO2, 22:00)

Arthur (Jason Momoa) édesapja egy hétköznapi világítótoronyőr, édesanyja azonban Atlantisz hercegnője, Atlanna (Nicole Kidman), aki egy kényszerházasság elől menekül a férfi karjaiba. A nőt végül katonák hurcolják el gyermeke és élete szerelme mellől, Arthur pedig nélküle nő fel. Egy napon kiderül, van egy féltestvére, aki az egész világot le akarja igázni. Mivel ő a valódi trónörökös, neki kell megfékeznie őt. De vajon felkészült erre az összecsapásra?

Inkább sorozatokra kattannál rá?

Még több

Programajánló